Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.347
ja cekam usput da se opametite i po obicaju razocarate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgledala sam prvu epizodu i nisam oduševljena. Ne mogu da kažem da je loše..nije, ali počelo je da mi smeta što su sve Šotrine serije slične. Imam utisak da gledam jednu istu seriju u nedogled. Doterani, umiveni, lepi kostimi, lepi dijalozi,lepa muzika..sve lepo dок ti se lepo nе smuči.Ne dopada mi se ni Ćetkovićeva gluma, mislim da se zaigrao i preigrao u pokušaju da prikaže Lazinu eksentričnu i nemirnu ličnost.
Možda će sledeće epizode da budu bolje, prva je uvek samo uvod i upoznavanje sa vremenom, likovima i sredinom.
Ovde se vise prosto ne zna snimiti kvalitetan film i serija. Stari reziseri, scenaristi i glumci su na zalasku, a ove mladje je neko opasno slagao da znaju da glume.
Kako ne znamo da snimimo seriju ??? Pa u zadnjih par godina je snimljeno dosta serija koje nisu lose da ih ne nabrajam sad . Pa onda imamo Cizmase i prve dve sezone Jagodica to su dosta dobre serije . A imamo i tri vrhunske top serije koje su besprekorne a to su Vratice se rode , Moj rodjak sa sela obe sezone i Montevideo sve tri sezone ..
Meni je bila lepa serija Vere i zavere u produkciji RTV po Tišminom delu. Ta serija je promakla relativno nezapaženo,ali je zaista vredna gledanja, u celoj seriji najgori glumac je glavni lik (Goran Bogdan) i ne znam šta ih je privuklo njemu da ga odaberu za tu ulogu. On, jednostavno ne razume ni vreme, ni mentalitet, ima jak hercegovački govor, mumla kad govori..totalni promašaj. Čak i sa tim nedostatkom, serija je sjana.
Posebno dobre uloge su ostavrili Nikola Rakočević i Nada Šargin i moj omiljeni ...Nebojša Dugalić![]()
Evo prrva asocijacija mi je mali od Misa Janketica. Koliko je otac glumacka velicina toliko je sin truba i nije jedini.
i nagledanije shojic i baba se ceslja![]()
Meni je bila lepa serija Vere i zavere u produkciji RTV po Tišminom delu. Ta serija je promakla relativno nezapaženo,ali je zaista vredna gledanja, u celoj seriji najgori glumac je glavni lik (Goran Bogdan) i ne znam šta ih je privuklo njemu da ga odaberu za tu ulogu. On, jednostavno ne razume ni vreme, ni mentalitet, ima jak hercegovački govor, mumla kad govori..totalni promašaj. Čak i sa tim nedostatkom, serija je sjana.
Posebno dobre uloge su ostavrili Nikola Rakočević i Nada Šargin i moj omiljeni ...Nebojša Dugalić![]()
A sto karikiras ??? Na primer ta Ravna Gora koju svi toliko pljuju ona nije nesto sad wooow ali nije ni losa , moze da se gleda . . Vojna akademija isto nije nista extra ali moze da prodje . .
Ali zato Cizmasi i prve dve sezone Jagodica su bas dobre serije . Svako ko kaze da nisu jednostavno laze . Cizmasi su bas dobri a Jagodici su dobre prve dve sezone a u trecoj su sjjebali .
I naravno Vratice se rode , Moj rodjak sa sela obe sezone i Montevideo sve tri sezone , to su opet ponavljam tri vrhunske top svetske serije bez greske . Rode , Rodjak i Montevideo . I treba da budemo ponosni sto je Srbija izbacila takav kvalitet .
jednostavno ne laze, nego jednostavno ne moze cudu da se nacudi koliko ljudi bez ukusa izgubise kriterijum za kvalitet,to jes ocigledno ga nisu ni imali kad nabrajaju nesto ispod svakog nivoa gledljivosti
E ti glumis nesto a nemas pojma .
maska je kvalitetna ko u tlzpVeceras je sasvim solidno izgledalo, ocekivati je da se napreduje kako epizode budu prolazile. Ima tu mesta za kritiku, u nekim trenucima prikazali su Lazu kao u najmanju ruku dete, ubaceno je dosta stvari pa je zbrzano, onaj Nebojsa Ilic je komedija i nije dorastao ulozi. S druge strane Diklic je sjajan, ali ipak je on stara skola no ipak mora se naglasiti.
Stormy Weather ja inace obozavam Nadu Sargin .. ona mi je jedna od omiljenih glumica ..
Nina Jankovic je lepa i zna da glumi. Podseca malo stasom na Nedu Arneric, seks simbol miliona muskaraca sirom Jugoslavije.![]()