SANJAO SAM NOCAS....

Sanjao sam nocas da te nemam
da lezim budan na postelji od snijega
I tiho,tiho
neka druga zena
moje ime doziva kroz noc
Ruzan san

Vidio sam u snu ljiljan bijeli
crne konje i svatove bez pjesme
I tiho bez glasa
odlaze nekud
neki dragi ljudi
gdje, a gdje
Ruzan san

Hej noci stani
zora nek svane
neka zora svane

:roll: :?

Aphroditi:
Sanjao sam nocas da te nemam
da lezim budan na postelji od snijega
I tiho,tiho
neka druga zena
moje ime doziva kroz noc
Ruzan san

Vidio sam u snu ljiljan bijeli
crne konje i svatove bez pjesme
I tiho bez glasa
odlaze nekud
neki dragi ljudi
gdje, a gdje
Ruzan san

Hej noci stani
zora nek svane
neka zora svane

:roll: :?

UBI ME PREJAKA RECH

U ovoj jutarnjoj epizodici san me zatekao pravo u Solt Lejk Siti u okrilje prosecne americke porodice.
Bas kad su se spremali da skoknu do Egipta i obidju drevne grobnice faraona.
Sledeci kadar: Egipat.
Na vrhu piramide nalazila se grobnica(obicno su ispod zemlje, ali san je san) :) i tip koji naplacuje ulaz(50 evrica).
Ja se ubedacio, nemam kintu za ulaznicu, a ovi moji ameri vec svi usli, a ja cekam da mi neko pozajmi.
Kad sam konacno uspeo nekako da udjem, imao sam sta i da vidim.
Pravi pravcati shoping centar(skinuli caku od zapadnjaka. Kad moze u Vegasu, moze i kod kuce).
Meni se smucilo. Jos su pohvatali i ove amere u kradji.
Ja jedini ostao na slobodi :lol:

Saznajem da sam trudna, a nisam ostavila cigarete.
A sve se desava u nekakvom autobusu, koji vise lici na voz, ali nije ni voz, vec nesto mnogo udobnije. U njemu zivi mnogo ljudi najnormalnije, ali smo stalno u pokeretu. E onda putujemo pored nekog okeana i zapljusne nas ogromni talas. Medjutim autobus je spreman na svaku katastrofu, pa su mu se bocne strane napunile vodom, a onda su otpale i mi kao nastavljamo najnormalnije... :?

Nocas sam sanjala da smo otisli u skolu po svedocanstva (sto je inace iduce srede). I svi smo tu,i ON nravno i sad posedamo mi za neki dugacak,veliki drveni sto (kao shumski) i neki ljudi nam donesu svedocanstva na koja svako treba da se potpise i da ih na neki nacin sam popuni :?: Mislim da smo onda jeli i neko pecenje :? ...kad smo vec bili u 'shumskom' ambijentu! :D :lol:

Back