SANJAO SAM NOCAS....

bila sam juce na rodjendanu moje sestricine, male, napunila 3 godine. bilo dosta dece, pa sam imala velike i snazne utiske.
kad smo dosli kuci, ukljucili TV malo, pred spavanje. kad na TVu neki pregleg crne hronike na B92info. i pogledasmo to, meni se prispavalo i zaspim.

sanjala sam ta dva jucerasnja dozivljaja, zajedno. nista valda gore u zivotu nisam sanjala! svu tu decu sa rodjendana, moju macku malu kako igra i peva, i sve te barabe sa TVa, iz crne hronike.
u neko zlo doba se probudim i ne mogu vise ni da trepnem, kako zazmurim, vidim to! drhtala sam, i srce mi je tuklo kao ludo, od straha i panike. danas, ceo dan, pod istim stresom, ali sam uspela popodne da odspavam,...

Nocas sam sanjao nesto prosecno lose, ali pre nekoliko dana sam sanjao najgori horor san koji pamtim. Jedino sto je bilo dobro u tom snu jeste sto nije skoro uopste bilo drugih aktera osim mene. Znaci, sve to lose se meni desavalo.
Pogledao sam mali milion horor filmova ali to jos niko nije snimio! Nikako da zaboravim.

Sanjao sam da letim luksuznim avionom ...ne trebaju vize...na put oko sveta...
z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:

Prilozi

• EMIR 5.jpg
    EMIR 5.jpg
    80,8 KB · Pregleda: 5
  • EMIR 7.jpg
    EMIR 7.jpg
    87,5 KB · Pregleda: 5
  • EMIR 8.jpg
    EMIR 8.jpg
    82,4 KB · Pregleda: 5
  • EMIR 11.jpg
    EMIR 11.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 5
  • EMIR 18.jpg
    EMIR 18.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 9
Да сам полетела на кров школе бежећи од кера.
Сваке ноћи, бре, сањам керове да ме јуре.
А што је најгоре, сваког дана ме и јуре.
Какве трауме.

Back