FENIKS-JA
Početnik
- Poruka
- 8
Dete (17) je operisalo DH u Martu. Oporavlja se ali jos uvek ne moze da dugo sedi i stoji. Predali smo za banju. Hirurg je predlozio Ribarsku <3 MMT. Posle dve nedelje,posto nisam dobila nikakav odgovor odem u socijalno da vidim sta je. Kazu poslali su verovatno nije jos stiglo na kucnu adresu. I jos kazu da mu je po pravilniku, zbog BLIZINE MESTA PREBIVALISTA dodeljena Niska banja. Ja pitam posto je dete u pitanju nije li bolje da ipak bude Ribarska. Pitaju me kako dete,pa koliko godina ima, dogovaraju se iz kancelarije u kancelariju. Epilog dogovora- Ne moze ni u Nisku jer je dete (a nema prava ni na pratioca jer je stariji od 15) a ni Niska ni Ribarska ne primaju decu preko socijalno. Pisu mi novo resenje gde traze misljenje fizijatra i umesto Niske sad pisu mogucnost Sokobanje ,Koviljace i Beograda. Fizijatar kaze Koviljaca. Uzem uput i nalog za sanitet od pedijatra jer nema sanse da busom moje dete stigne do Koviljace iz Nisa (nema veza nego presedanje u Bg) i predam u socijalno. Kad mi covek kaze da ne veruje da ce mi odobriti sanitet. Kaze sanitet daju samo slogiranim. I sta cu sad? Auto nemam a za taxi isto nemam.