Sanitetski prevoz do banje preko zavoda

FENIKS-JA

Početnik
Poruka
8
Dete (17) je operisalo DH u Martu. Oporavlja se ali jos uvek ne moze da dugo sedi i stoji. Predali smo za banju. Hirurg je predlozio Ribarsku <3 MMT. Posle dve nedelje,posto nisam dobila nikakav odgovor odem u socijalno da vidim sta je. Kazu poslali su verovatno nije jos stiglo na kucnu adresu. I jos kazu da mu je po pravilniku, zbog BLIZINE MESTA PREBIVALISTA dodeljena Niska banja. Ja pitam posto je dete u pitanju nije li bolje da ipak bude Ribarska. Pitaju me kako dete,pa koliko godina ima, dogovaraju se iz kancelarije u kancelariju. Epilog dogovora- Ne moze ni u Nisku jer je dete (a nema prava ni na pratioca jer je stariji od 15) a ni Niska ni Ribarska ne primaju decu preko socijalno. Pisu mi novo resenje gde traze misljenje fizijatra i umesto Niske sad pisu mogucnost Sokobanje ,Koviljace i Beograda. Fizijatar kaze Koviljaca. Uzem uput i nalog za sanitet od pedijatra jer nema sanse da busom moje dete stigne do Koviljace iz Nisa (nema veza nego presedanje u Bg) i predam u socijalno. Kad mi covek kaze da ne veruje da ce mi odobriti sanitet. Kaze sanitet daju samo slogiranim. I sta cu sad? Auto nemam a za taxi isto nemam.

Ako je hirurg predlozio Rbarsku banju,ne smeju oni da menjaju,jer nisu oni postavili dijagnozu nego specijalista,a za prevoz,kao sto je preporucio georgejune,pitajte nekog poznanika,ili komsiju.Javite se ponovo Hirurgu.Nisam imao operaciju,ali patim od problema Discus Henrije,preko 20 godina i znam kakvi su problemi.I Ribarska banja mu je daleko posle operacije,a kamoli Koviljaca,koja je na drugoj strani skroz.Ne bi niko smeo toliko sa operisanom kicmom da u sedecem polozaju putuje.Mora u lezecem.

Back