YeOldeJagge
Veoma poznat
- Poruka
- 12.829
Tako ste vi rusi mislili i 1920, pa se ispostavilo da mladi više vole džins od gulaga.Tako ce i na kraju biti
Sto vise nabijaju pritisak u ekspres loncu eksplozija ce im biti veca.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako ste vi rusi mislili i 1920, pa se ispostavilo da mladi više vole džins od gulaga.Tako ce i na kraju biti
Sto vise nabijaju pritisak u ekspres loncu eksplozija ce im biti veca.
Ако не схвате да им је вентил запушен лудилом хипер-капитала- бојим се да ће експлозија личити на ону у Бејруту...Sto vise nabijaju pritisak u ekspres loncu eksplozija ce im biti veca.
Jesi luzer si. Cim moras da naglasis, da se dokazes jesi.
To što neko drži pare na gomili, nikako ne ugrožava druge.Ništa ja tebi pič_ko neoliberalna ne treba da dokazujem.
Na neoliberala mogu samo da se ispišam, mada je i to uzaludno trošenje mokraće.
Napisao sam ti kako stvari stoje, jer ja ne lažem čim zinem kao većina mukica koje laju u anonimnosti interneta.
Tebi je to veoma teško da shvatiš jer si moralno truo kao crkotina na putu posle mesec dana raspadanja.
Izmedju vas neoliberalnih fašista i naprednjaka koje toliko mrziš i nema neke suštinske razlike.
I jedni i drugi ste moralne i duhovne nakaze.
Goli interes vam je jedina zvezda vodilja i radi njega bi gazili i po leševima.
Jedina razlika je što ste vi obrazovaniji, nešto inteligentniji i češće se kupate. I to je to.
Ali baš zato je vaša odgovornos još veća.
Oni su lokalno zlo, vi globalno.
Oni obožavaju Vučića, vi Bezosa, Gejtsa, Zakerberga i ostale monstrume.
Grom vas spalio sve u paketu.
Zato to i jeste loš kandidat, jer bi napravio SRJ od jedine svetske supersile.Apsolutno podrzavam
KomunjaroSAMO ROKAJ SANDERSE SAMO ROKAJ
Komunjaro
Američka sirotinja je neuporedivo imućnija od Rusa više srednje klase.Jedina nada za americku sirotinju jeste ovaj Berni Sanders ili neko slican.
Šta im fali.Prosto je neverovatno koliko ima kretena koji obožavaju milijardere.