- Poruka
- 15.889
Ide kako mora, sto se kazeMoze i bolje
Nedelju dana nisam bio na poslu samo picim warcraft3
Ima da se slogira moj poslodavac kada me vidi u ponedeljak na poslu
Kako ide kod tebe?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide kako mora, sto se kazeMoze i bolje
Nedelju dana nisam bio na poslu samo picim warcraft3
Ima da se slogira moj poslodavac kada me vidi u ponedeljak na poslu
Kako ide kod tebe?
Погибе пола крсте овим потезом, није баш лепа вест за кориснике фондова ''дип стејта''Prosto je neverovatno koliko ima kretena koji obožavaju milijardere.
A lako tebiIde kako mora, sto se kaze
Погибе пола крсте овим потезом, није баш лепа вест за кориснике фондова ''дип стејта''
Ne, tukac, dobro je imati rast od 2 ili 3%, max 5
Kao što je dobro imati inflaciju od 1 ili 2%
Milijarderi su kancer ove planete.
Има једна врло незгодна струја ултраВерника јевреја УСА, који оће да наране крематоријуме својом секуларном браћом...проваљена је издаја Америчких јевреја на власти....Nadam se da će ih gospodin Tramp rastaviti na sitne delove u drugom mandatu.
Da, to se dešava u drzavama koje su na dnu. Npr, rast FNRJ od 15%.sto veci rast to bolje
Da te nauci tata ekonomista....
Od visokog rasta glava ne boli.
Само непоштени и саможиви...Milijarderi su kancer ove planete.
Da, to se dešava u drzavama koje su na dnu. Npr, rast FNRJ od 15%.
Da li je u pitanju,velika ili......mala nuzda....pitanje je sad !ОПА ЂУРО
Напокон да неко (бар теоретски) опорезује ФБ, Амазон и остале наплаћиваче магле и лопине...
Је ли то напокон Трамп свијо свилен гајтан за богаташе који од туђе смрти, преваре и пљачке зарађују?
Ко би рекао да ће у овој лудачкој години 2020 Срби да подрже Бенија Сандерса, реко би му прошле год. да је луд...
НУЖДА ЗАКОН МЕЊА
Само непоштени и саможиви...
поштени и милостиви богаташи су благослов, штета што више нису у ''моди''..
Ударио јеврејин на јеврејина, то може само кад је велики белај неко направио... сачекаћемо пар дана...Da li je u pitanju,velika ili......mala nuzda....pitanje je sad !
Отимају богати од богатих, ово је чисто богаташки фајт... тешка нека ситуација, неко оће да попали Америку зарад глобалистичких циљева шачице сатаниста из разних народа, претежно јеврејског и енглеског... сетили је јевреји, да нису сви јевреји јевреји...Sirotinja opet hoce da otima od sposobnih
Sirotinja opet hoce da otima od sposobnih
Evo ga jos jedan gubitnik tranzicijeDolaze crni dani za vas sposobne.
Ne pravite džabe podzemne gradove i zalihe za deset godina.
Ali džaba.
Naći će vas "sirotinja" gde god da se sakrijete.
I yebaće vam sve po spisku monstrumi jedni odvratni.
Evo ga jos jedan gubitnik tranzicije
Sirotinja ce da se kolje izmedju sebe. Ja cu da vam javim kad i koliko dok budem brojao pare koje cu da zaradim na vama luzerima
Na tvoju veliku žalost nisam gubitnik tranzicije.
Pripadam srednjoj klasi i sasvim sam zadovoljan.
Ali takvim bezdušnim neoliberalnim fašistima poput tebe želim da gorite u večnoom paklu seme vam se zatrlo prokleto.
Jesi luzer si. Cim moras da naglasis, da se dokazes jesi.Na tvoju veliku žalost nisam gubitnik tranzicije.
Pripadam srednjoj klasi i sasvim sam zadovoljan.
Ali takvim bezdušnim neoliberalnim fašistima poput tebe želim da gorite u večnoom paklu seme vam se zatrlo prokleto.