San...

8127.jpg

Odprilike tako.

Koliko vam treba da se razbudite ako malo legnete popodne da odmorite? Meni se evo upravo desilo nešto sto mi se desilo jednom u par meseci predpostavljam da je to umor.Budem nekako pospana,bunovna izuzetno cudan osecaj.
Ako te nedelje radim prepodne, obavezna dremka popodne, sat, dva. Odlazim jako kasno na spavanje a jutarnje buđenje mi je šok. Jednostavno moram da odspavam svojih osam sati, podeljenih u dva dela ;) I posle kafe, osećam se noramalno.

Uvek ustajem između 6 i 7 i nikada ne spavam danju. Nekad se desi da zaspim jako rano ako sam baš umoran, ali uvek sastavim celu noć.

Retko se desi da spavam preko dana ali ima kada budem u stanju da mi " duša spava"
Tada legnem i sat, sat ipo vremena odspavam i budem posle sasvim ok
I kada bih htela da spavam duže ne mogu od moje pudle koja kao da ima sat u glavi
Ne dozvoljava mi da spavam dugo..budi me, za neverovati ali je tako :lol:

Svaka čast pravi domaćin
Ne znam da li je ovo kompliment ili uvreda.

🤣

Šalim se.
03/03 mi je bio rođendan, pozvao sam par ljudi na ručak.
Inače ne slavim, samo sam godinu dsna stariji, dođe mi da se userem od muke, ali ljudi vole slaviti, pa ssm ih pozvao.
Da mi je nekako okrenuti kotač vremena, pa iz godine u godinu postajati mlađi, e to bi bio razlog za prase zavrtiti.

Ne znam da li je ovo kompliment ili uvreda.

🤣

Šalim se.
03/03 mi je bio rođendan, pozvao sam par ljudi na ručak.
Inače ne slavim, samo sam godinu dsna stariji, dođe mi da se userem od muke, ali ljudi vole slaviti, pa ssm ih pozvao.
Da mi je nekako okrenuti kotač vremena, pa iz godine u godinu postajati mlađi, e to bi bio razlog za prase zavrtiti.
Aaaaa znaci riba :roll: to je kompliment danas se cene muškarci koji umeju skuhati

Moja baba se isto tako budila stalno u 6,7 i doživela sto godina ;) ja sve čekam da mene strefi taj gen buđenja, s godinama, al mućakkk
:mrgreen:
Neće se desiti verovatno.

Ti si noćni tip, ja i baba smo jutarnji tipovi. z:mrgreen:

Ali to je sasvim OK...

Moja ćera ujutru dva sata nakon buđenja ne zna kako se zove, ali sve radi uveče i noću kad ja ne znam gde je levo.

Koliko vam treba da se razbudite ako malo legnete popodne da odmorite? Meni se evo upravo desilo nešto sto mi se desilo jednom u par meseci predpostavljam da je to umor.Budem nekako pospana,bunovna izuzetno cudan osecaj.
to je rano-prolecni umor. Svake godine u ovo doba, budi nam se organizam, hormoni pojacavaju rad, to nas iscrpljuje pa dzonjamo, dremamo cim se dovatimo kauca.
Najveci problem je poso...........sa teske muke se borim da mi glava ne padne na tastaturu pa svaki 10-tak minuta ustajem, pravim krug po firmi, odem do WC da se umijem, razbudim.......ni krstarenje po Krstarici mi ne pomaze.........zive muke. Jel to i kod vas?

to je rano-prolecni umor. Svake godine u ovo doba, budi nam se organizam, hormoni pojacavaju rad, to nas iscrpljuje pa dzonjamo, dremamo cim se dovatimo kauca.
Najveci problem je poso...........sa teske muke se borim da mi glava ne padne na tastaturu pa svaki 10-tak minuta ustajem, pravim krug po firmi, odem do WC da se umijem, razbudim.......ni krstarenje po Krstarici mi ne pomaze.........zive muke. Jel to i kod vas?
E pa kod mene ne meni je dosta drugačiji posao od vaših,ja imam odgovoran posao j izuzetno naporan.Vodim neku kuhinju i moram sve da propratim a vecinu poslova obavljam ja jer imam neuke ljude oko sebe,po pitanju moje struke

Back