Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj evo meni se to upravo desilo,kao da sam slogirana ne znam kako to da objasnim idem po času vode teturam se kao pijanacMrzim da spavam preko dana jer sam onda skenjat za ostatak dana
Uffff ja sam odspavala bogami dobrih 3 do 4 sata previseDvadeset minuta na kauču, do pola sata, sasvim je dovoljno nakon posla i ručka.
Druga stvar što ljudi vole spavati, pa se probude sat vremena kasnije, umorniji nego što su bili.
E bukvalno,ja sad ne znam ni koje je doba
danaE bukvalno,ja sad ne znam ni koje je dobadana

Pa i ja sam.Uffff ja sam odspavala bogami dobrih 3 do 4 sata previse
Ako te nedelje radim prepodne, obavezna dremka popodne, sat, dva. Odlazim jako kasno na spavanje a jutarnje buđenje mi je šok. Jednostavno moram da odspavam svojih osam sati, podeljenih u dva delaKoliko vam treba da se razbudite ako malo legnete popodne da odmorite? Meni se evo upravo desilo nešto sto mi se desilo jednom u par meseci predpostavljam da je to umor.Budem nekako pospana,bunovna izuzetno cudan osecaj.
Svaka čast pravi domaćinPa i ja sam.
Završio danas s poslom u 16:00, mislio skuhati ručak za sutrašnje goste.
Prilegao na "minut" i eto ti već 18:30.
Tako da ću ručak praviti sutra dopodne.
Ma jasno i ja tako ali ovo je bilo vise od sat dva i osecam se kao slomljena to mi se tako desi jednom u par meseci da budem koma.Ako te nedelje radim prepodne, obavezna dremka popodne, sat, dva. Odlazim jako kasno na spavanje a jutarnje buđenje mi je šok. Jedonstavno moram da odspavam svojih osam sati, podeljenih u dva dela![]()
Ja sam tako jednom, obukla se riba ide na posao kaze mi otac gde ces ti aloo 7 uvece jePa to...da l' sam došla il' sam pošla?![]()

To samo ako se stvarno komiram pa spavam po 4 sata popodnePa to...da l' sam došla il' sam pošla?![]()
onda ne znam da li je 7h jutro il veče 
Moja baba se isto tako budila stalno u 6,7 i doživela sto godinaUvek ustajem između 6 i 7 i nikada ne spavam danju. Nekad se desi da zaspim jako rano ako sam baš umoran, ali uvek sastavim celu noć.

Ahhh dobro je znaci ipak sam normalna zato sam i postavila ovu temu da proverimTo samo ako se stvarno komiram pa spavam po 4 sata popodne
onda ne znam da li je 7h jutro il veče
treba mi par minuta da se setim
![]()

Ne znam da li je ovo kompliment ili uvreda.Svaka čast pravi domaćin
Aaaaa znaci ribaNe znam da li je ovo kompliment ili uvreda.
Šalim se.
03/03 mi je bio rođendan, pozvao sam par ljudi na ručak.
Inače ne slavim, samo sam godinu dsna stariji, dođe mi da se userem od muke, ali ljudi vole slaviti, pa ssm ih pozvao.
Da mi je nekako okrenuti kotač vremena, pa iz godine u godinu postajati mlađi, e to bi bio razlog za prase zavrtiti.
Neće se desiti verovatno.Moja baba se isto tako budila stalno u 6,7 i doživela sto godinaja sve čekam da mene strefi taj gen buđenja, s godinama, al mućakkk
![]()

to je rano-prolecni umor. Svake godine u ovo doba, budi nam se organizam, hormoni pojacavaju rad, to nas iscrpljuje pa dzonjamo, dremamo cim se dovatimo kauca.Koliko vam treba da se razbudite ako malo legnete popodne da odmorite? Meni se evo upravo desilo nešto sto mi se desilo jednom u par meseci predpostavljam da je to umor.Budem nekako pospana,bunovna izuzetno cudan osecaj.
Da, taj sam tip. Sve ispite sam noću spremala, često se zanesem pa po celu noć čitam neku knjigu, i oduvek tako...Neće se desiti verovatno.
Ti si noćni tip, ja i baba smo jutarnji tipovi.
Ali to je sasvim OK...
Moja ćera ujutru dva sata nakon buđenja ne zna kako se zove, ali sve radi uveče i noću kad ja ne znam gde je levo.
E pa kod mene ne meni je dosta drugačiji posao od vaših,ja imam odgovoran posao j izuzetno naporan.Vodim neku kuhinju i moram sve da propratim a vecinu poslova obavljam ja jer imam neuke ljude oko sebe,po pitanju moje struketo je rano-prolecni umor. Svake godine u ovo doba, budi nam se organizam, hormoni pojacavaju rad, to nas iscrpljuje pa dzonjamo, dremamo cim se dovatimo kauca.
Najveci problem je poso...........sa teske muke se borim da mi glava ne padne na tastaturu pa svaki 10-tak minuta ustajem, pravim krug po firmi, odem do WC da se umijem, razbudim.......ni krstarenje po Krstarici mi ne pomaze.........zive muke. Jel to i kod vas?