San Francisko će učiniti nezakonitim zatvaranje prodavnica

Значи због Кинеза пропадају америчке метрополе једна за другом?
Pa sad, San Francisko i Severna Kalifornija je svetski pojam za pogubljotise iz najvise moguce srednje klase; tako da sigurno nece propasti materijalno, ali idejno- sve je moguce.

Doduse, tu vrstu snobizma koja postoji u srednjoj klasi Srbije, to je druga vrsta snobizma od tog u Severnoj Kaliforniji.
 

NYC is Becoming a Dump… On Purpose

NYC has a serious garbage problem, and there were over 40k rodent sightings last year…. yet nobody seems to have any good solutions to this issue.
Sve više sam ubeđen da hoće da resetuju nekoliko najvećih gradova u Americi. Postali su preskupi, biznis ne ide. Mislim da hoće da srozaju cene, Glavni mangupi će da pokupuju šta valja a onda će lagano i brzo da srede gradove da budu ko bombonice.
 
Neki još žive u pretprošlom veku i raspravljaju o unutrašnjoj politici eksperimentalne države, a fašisti je davno preuzeli. Da možda nije normalan izbor Bajdena za predsednika ili klintona ili debilnog Buša? Ljudi bez ikakve odgovornosti i ličnih kvaliteta? A duboka država je fašistička engleska i dalje u eksperimentalnoj fazi, ako rusi ne zaprete engleskoj, pa žrtvuju ameriku kao kviska u nekom nuklearnom ratu....
 

Back
Top