Samsung internet "potvrdi nalog"

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Nije da mi treba Samsung internet, dugo mi se ovo prikazuje a srećom ne utiče ni na šta drugo, ipak mi nije jasno.
Nema opcije da ukucam moje prave podatke a od ponuđenih ništa nije moje (pa kako onda da potvrdim?)

Evo screenshotovi

Screenshot_20230716-161109_Samsung Internet.jpg

Obrises kes memoriju na browseru i sve lozinke i ulazis preko njega.
Što to da radim? Meni je browser chrome, nemam problema, meni zapravo uopšte nije jasno šta je ovaj Samsung internet, kapiram da je takođe browser ali ja ga nisam instalirao kao ni chrome, takav fon sam kupio.
Jedva sam podesio na Chrome sve što mi je trebalo. Jednom sam brisao cash "ručno" i iz radoznalosti izbrišem sve sa Chrome, j.ebao sam sam sebi sve...

Bez veze, čim probam (a slučajno sam otkrio jer je pre radilo normalno, išao sam baš preko Samsung internet na Instagram, zato što sam tamo mogao copy/paste, kad uđem preko aplikacije sa mog mobilnog ne može copy/paste nego moram da pamtim ko je autor slike- na primer) ode mi na sliku broj 1, da potvrdim nalog a ne mogu da potvrdim da sam Jovanović kad sam Terzić (primer dajem).

Ništa meni nije jasno.

Što to da radim? Meni je browser chrome, nemam problema, meni zapravo uopšte nije jasno šta je ovaj Samsung internet, kapiram da je takođe browser ali ja ga nisam instalirao kao ni chrome, takav fon sam kupio.
Jedva sam podesio na Chrome sve što mi je trebalo. Jednom sam brisao cash "ručno" i iz radoznalosti izbrišem sve sa Chrome, j.ebao sam sam sebi sve...
To ti je fabricki browser najbolje da instaliras neki drugi poput Vivaldija, Firefoxa..
Ako nisi siguran za cash memoriju onda bolje ne diraj nista.

A tebi trazi jednu od ponudjenih opcija, ili ili ....
klikni na polje pa izadje tastatura pa unesi sta hoces...
Jos nije bilo zeznutih bagova kod samsung browsera da sam ja naleteo...Jeste zaebano kod filmova kad ima po 10 reklama skontati da ti je za zatvaranje negde u pm desno i gore, jer je uvecan dijalog do max....

Ja bih izabrao broj telefona, posto ti ne vezuje nista ako to izaberes, samo posalje ili pozove, da i zove....

A tebi trazi jednu od ponudjenih opcija, ili ili ....
Baš to brate kao kad bi tebe pitali da izabereš da li si Danijela ili Ana. A ti muško.
klikni na polje pa izadje tastatura pa unesi sta hoces...
Jos nije bilo zeznutih bagova kod samsung browsera da sam ja naleteo...Jeste zaebano kod filmova kad ima po 10 reklama skontati da ti je za zatvaranje negde u pm desno i gore, jer je uvecan dijalog do max....

Ja bih izabrao broj telefona, posto ti ne vezuje nista ako to izaberes, samo posalje ili pozove, da i zove....
Pa nije moj broj telefona, menjao sam a stara kartica odavno u kanti za smeće lol

I kad kliknes na polje, ne izadje tastatura???? ili onaj znak za tastaturu.....?
Kazem sta bih ja izabrao bas zato sto i kod mene je gmail nalog totalno drugi, broj totalno drugi, ali izaberem trenutni broj koji ne ostane zapamcen ni za sta, nego ga iskoriste samo tada...bar ja imam takva iskustva, jer racunaju da ces menjati kartice ili roaming ili ovako , sto i cinim...
Ne pita me da li da menjam broj vezan za nalog kao viber, wa ili telegram sto pitaju...ako te to plasi..
Mozda usporio telefon, tabuj procese pa vrati na browser....
Jednom sam imao da mi neda da kuckam i ne iskace, ali je bilo to da sam morao da zatvorim dijalog, neka reklama pa onda je sve normalno..

koristim samsung integrisane galery i browser jer mi je tu i 3d citac, a i bolje mi se snalazi od svih external..

Poslednja izmena:

Back