peleplay
Aktivan član
- Poruka
- 1.323
Razmisljam da nabavim ovaj monitor pa bi me interesovalo par stvari od nekoga ko ima monitor ili je imao iskustva sa njim. Napominjem da sam otvorio temu jer sam na internetu procitao pregrst korisnickih utisaka. Naime, ljudi su vrlo podeljeni po pitanju ghostovanja u igrama. Jedni tvrde da ga ima i vise nego sto bi trebalo dok drugi tvrde da ga uopste i ne primecuju. Pretpostavljam da je istina na polovini ali sam svakako hteo da cujem i jos neke utiske. Interesuje me da li je 6ms dovoljno za igranje vecine igara pored toga sto ima odlican pva displej koji bih koristio za grafiku. (kad bih vec dao 400+e hteo bih da dam za skoro savrsen monitor - ali mi se cini da je ovaj monitor savrsen po pitanju kvaliteta slike ali jos uvek los po pitanju brzine odziva)
Hvala unapred!
p.s. Da li neko mozda ima informacije da li se sprema neki novi model i da li mozete da mi kazete da li postoji neki alternativni model (LG, Benq), ali sa pva panelom i vecom brzinom odziva?
Hvala unapred!
p.s. Da li neko mozda ima informacije da li se sprema neki novi model i da li mozete da mi kazete da li postoji neki alternativni model (LG, Benq), ali sa pva panelom i vecom brzinom odziva?
i zbog nje cu jos morati da cekam da izbace brzi panel.
tj. oko 31000din (skoro isto ali je ipak manje od 400€