anajade
Veoma poznat
- Poruka
- 10.401
a sto ne kazes ti.Truba ti da kazes bog hahako mu je dao snagu mr. samsonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sto ne kazes ti.Truba ti da kazes bog hahako mu je dao snagu mr. samsonu?
nije mi truba, po bibliji jehova je preko kose dao samsonu snagu.a sto ne kazes ti.Truba ti da kazes bog haha
I koju lekciju si naucio u prici o samsonu i dalili.Myskaeac si tebi je upucena.A mi zene uvek iste ko dalile hahanije mi truba, po bibliji jehova je preko kose dao samsonu snagu.
ali tražimo smisao, zašto u jednom mitu bog daje a u drugom kako ti kažeš đavo daje.
da smo mnogo naivniI koju lekciju si naucio u prici o samsonu i dalili.Myskaeac si tebi je upucena.A mi zene uvek iste ko dalile haha
Ima tamo i odgovor zasto se izlajao.Zvocala zvocala i on se umorio jadan zivce mu.pokidala i reko.pa sta byde pomirio se sa sydbinom.da smo mnogo naivni![]()
ipak smo našli smisaoIma tamo i odgovor zasto se izlajao.Zvocala zvocala i on se umorio jadan zivce mu.pokidala i reko.pa sta byde pomirio se sa sydbinom.