- Poruka
- 25.763
Upravo tako! Hajde napokon neko ko zna!nije to do je8ača kolko je do stanja u glavi
I stanje u glavi i sudionik i... hajde praksa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako! Hajde napokon neko ko zna!nije to do je8ača kolko je do stanja u glavi
pa stoji pravo - slovo@tab503 a što ti je početno slovo naslova teme veliko?
nismo se razumele ondaНе мислим потребно због одлагања, него генерално, како није потребно?
iskren da budem to je mogla samo jedna od dama sa kojima sam bioUpravo tako! Hajde napokon neko ko zna!
al ti nije u karakterupa stoji pravo - slovo![]()
ona filozofija o nabijanju energije..nemam pojma..tako nestonismo se razumele onda
svrš potreban i poželjan
čak i kroz to što tab naziva treningom
ali odlaganje svrša.. čemu?
što se kaže- dođe s godinamaUpravo tako! Hajde napokon neko ko zna!
Još kada umeš da ga usmeriš!iskren da budem to je mogla samo jedna od dama sa kojima sam bio
ali je bilo sjajno
samo kaze.. stize jos jedan![]()
da..daJoš kada umeš da ga usmeriš!
I ne mrdaj!da..da
tacno
sad me seti
prvo kaze...nasao si me![]()
jel bitnije da između jedeš ili da dremneš?ona filozofija o nabijanju energije..nemam pojma..tako nesto
ali nema potrebe.. vi zene mozete odmah
mi muskarci pojedemo jednu gibanicu pa ajmo opet![]()
I ne dokazuj se!ma mrdaaaj
ali po toj putanji..ne skreci![]()
ja nikad ne spavam tokom danajel bitnije da između jedeš ili da dremneš?
ne znam jer se ne uzjgunujemI ne dokazuj se!To kasnije.
Znaš ono kada nekog pohvališ pa se uzjoguni i sve pokvari?
nema te gibanice koja bi ti digla kitu 5 minuta nakon svršaja nikad ne spavam tokom dana
a i gibanicu pojedem za 5 minuta a dremao bih sat vremena![]()
ma ne dize gibanicanema te gibanice koja bi ti digla kitu 5 minuta nakon svrša
budimo realni
Piksi zna kako da uzbudi i napali prosvetnu radnicu , sad mogu da odradim 'temu'Kao nešto sasvim prirodno i normalno. Nije trening.
Može biti i dijagnostička i terapijska procedura Edija, od milošte erektilne disfunkcije kod muškarca
Samo za @Lagerta
Penilna arterija je veličine 1-2 mm, u prečniku , za razliku od koronarke ( arterije srca) koja je 2-3 mm. Predilekciono je mesto za razvoj aterioskleroze i javlja se prvo upravo na njoj , mnogo pre AKS ( akutnog koronarnog sindroma), pa se svaka erektilna disfunkcija - a bude vaskularnog porekla posmatra sa velikim oprezom i može da se reaguje na vreme.
Ko ne uči???
gde je onaj fini srpski seljak sredoje?Mina mi na drugoj temi dade ideju za ovu sjajnu tabu temu o kojoj slabo pricaju
jel na samozadovoljavanje treba gledati kao na trening?
ono da si u top formi kad te pozovu u reprezentaciju?
da se ne obrukas kod selektorke
ili selektora za dame i modernu gospodu![]()
Ja radim zato što mi prija. Ne gledam to kao na pripremu za sex.Mina mi na drugoj temi dade ideju za ovu sjajnu tabu temu o kojoj slabo pricaju
Tab otvara tabu temu.Mina mi na drugoj temi dade ideju za ovu sjajnu tabu temu o kojoj slabo pricaju
Svaka ti je zlatna..Jeste mora visak energije da se izbaci konjske kobaje teraju u galop