Samouslužna perionica- biznis ideja

Imaš mašine za po 3000 evra montiraš i lova odmah počinje da pljušti!

Screenshot_2023-04-14-23-56-31-643_com.kupujemprodajem.android.jpg

Mislim da je to cena za te mobilne.
U svakom slučaju počinjanje s tim košta mnogo više jer za početak se mora imati plac. Posle idu dozvole i ostalo.
Prije svega trebalo bi istraziti trziste. Bolje potrositi malo vremena na istrazivanju trzista nego rlom u jagode. Poslije ide sve ostalo.
Meni tako logika govori iako sam klosar, a ne poslovni ocvjek :mrgreen:

Svakako plac, verovatno i građevinska dozvola jer se radi o objektu na placu. Ono što je Mario poslao mi deluje kao mobilna perionica, možda grešim 🤔 u svakom slučaju mislim na one digitalne sisteme gde sami peremo automobil. Ubaciš novac i dobiješ minutažu. Mislim da ulog na početku sigurno nije mali, ali opet mislim da se dosta brzo isplati.

Zdravo ljudi, ja sam se baš primio na ovu ideju imam i plac na Obrenovačkom drumu imam struju i vodu, kad god sam imao vremena istraživao sam i jurio ponude firmi koji se bave instalacijom samouslužnih perionica. Dnevni promet saobraćaja na toj trasi je 5000 vozila, sam položaj perionice je takav da je jedina u krugu od 20 km i kupi nekih 10 sela to je oko 6-7k stanovnika. Jel neko uopšte ima iskustva ili je nešto čuo iskustvo nekoga ko je vratio uloženo koliko mu je trebalo i tako dalje svaka informacija je korisna. Hvala unapred.

Uložiš lovu, platiš državi šta joj pripada i onda dobiješ mušterije fukare ili škrtice. Kao mene npr. ja za 2 km (1 euro) iskoristim šampon, vosak, usisivač-sve u ponudi :D a tako i ostali, svemirskim brzinama se "opere" auto. Oni od kojih bi imao zaradu piju pivu ili kafu dok im drugi pere auto. :D
Kod mene je jedan zeton 100 dinara 2 minuta jedan program ispiranja traje, ima ukupno 3 programa, za 300-400 dinara se opere auto sasvim solidno zavisno koliko je zaprljan.

Dok god je plac na “prometnoj lokaciji” mislim da je samousluzna perionica vrlo primamljiva investicija.
Ako je van grada, verovatno te stanice gde sam peres auto, ako je u gradu, razmisliti čak o “tunel” pranju, koji je velika investicija unapred,, aki je i profit ogroman.
Lokacija je van grada, po mom nekom mišljenju je na dobrom mestu i što je najbitnije jedina u krugu od 20 km, prometna je trasa magistralni put i još lokalno stanovništvo, ima potencijala za zaradu al nikako da naletim na lekog ko je prošao te faze planiranja, izgradnje i povrata investicije :)

Zdravo ljudi, ja sam se baš primio na ovu ideju imam i plac na Obrenovačkom drumu imam struju i vodu, kad god sam imao vremena istraživao sam i jurio ponude firmi koji se bave instalacijom samouslužnih perionica. Dnevni promet saobraćaja na toj trasi je 5000 vozila, sam položaj perionice je takav da je jedina u krugu od 20 km i kupi nekih 10 sela to je oko 6-7k stanovnika. Jel neko uopšte ima iskustva ili je nešto čuo iskustvo nekoga ko je vratio uloženo koliko mu je trebalo i tako dalje svaka informacija je korisna. Hvala unapred.
Svi krenu sa 3 minuta 100din pa smanje na 2 i onda ih izbegavam,za 3 lepo operem,u rakovici je 3 pa idem tamo kad prolazim tuda

Back