Kosta2
Legenda
- Poruka
- 64.977
Nisam se stručno bavio samoubistvima, ali sam imao nesreću da mi se u društvu desilo nekoliko samoubistava. Pretežno mlad svet, i žensko i muško. Iz takvih situacija ne možeš izaći neokrznut, ne možeš izbeći da o tome razmišljaš i nađeš neko svoje viđenje tužnih događaja.
Zanima me šta vi mislite o tome.
Unapred molim da smirite strasti i ne komentarišete prizemno i primitivno, kako su to neke forumašice na jednoj drugoj temi napale jednu forumašicu s čijim mišljenjem se nisu slagale.
Svako ima pravo na mišljenje, ali nema potrebe da ga se vređa ako se s time ne slažete.
Ako ne možete kontrolisati svoje emocije, lepo vas molim unapred da na ovoj temi ne učestvujete.
Zanima me šta vi mislite o tome.
Unapred molim da smirite strasti i ne komentarišete prizemno i primitivno, kako su to neke forumašice na jednoj drugoj temi napale jednu forumašicu s čijim mišljenjem se nisu slagale.
Svako ima pravo na mišljenje, ali nema potrebe da ga se vređa ako se s time ne slažete.
Ako ne možete kontrolisati svoje emocije, lepo vas molim unapred da na ovoj temi ne učestvujete.
Poslednja izmena: