zamislite da ja koja je svakome dala savet kako da ostane pozitivan i mnoge motivacione poruke danas trazim savet...za sebe...mnogo se lose osecam zbog jedne situacije u kojoj sam se nasla...zbog jedne jako jako ponizavajuce situacije na poslugde treba da se dokazem i ostanem da radim ja sam zbog treme koja me obuzela napravila vise gresaka koje su kolegama nerazumjive...niko nije ni pokusao da mi pomogne kaze neku lepu rec vec samo ostre kritike i na kraju ismejavanje...to boli vise nego noz...ne treba reci da nisam uspela radeci na tom odeljenju ali moram sad da idem na drugo i ne nadam se nicemu boljem...nisam glupa osoba sve u vezi strucnosti za taj posao sam polozila..teorijski ali prakticno sam blokirana i od treme neke ne mogu d apokazem sta znam i eto naravno neuspeha...danima ne mogu da s esmirim nisam uopste znala da je taj problem kod mene s godinama izrazeniji...samopouzdanje mi je palo toliko da samo placem pocela sam i na svoju ruku d apijem neke tablete za smirenje i bojim se opet neuspeha...kako ponovo poceti verovati u sebe..kako d ame kolege ne gledaju podsmesljivo kako uspostaviti dobar kontakt...kazu mi prijatelji da menjam taktiku..jos veca me panika uhvatila...kako sta...