Dragantaur Iskusan Banovan Poruka 6.984 12.06.2008. u 12:13 - samopouzdanje #26 Millie80: strah od nepoznatog je sasvim OK Kliknite za proširenje... naravno...posle sam upoznat
Millie80 Iskusan Poruka 6.450 12.06.2008. u 12:18 - samopouzdanje #27 Dragantaur: naravno...posle sam upoznat Kliknite za proširenje... pa da, jednom pregrmiš i shvatiš da nije uopšte tako strašno kako izgleda
Dragantaur: naravno...posle sam upoznat Kliknite za proširenje... pa da, jednom pregrmiš i shvatiš da nije uopšte tako strašno kako izgleda
Dragantaur Iskusan Banovan Poruka 6.984 12.06.2008. u 12:28 - samopouzdanje #28 Millie80: pa da, jednom pregrmiš i shvatiš da nije uopšte tako strašno kako izgleda Kliknite za proširenje... zato mi je ostala navika da se stalno kocim u predelu prepona kad god vidim zenu...ostalo sam prebrodio
Millie80: pa da, jednom pregrmiš i shvatiš da nije uopšte tako strašno kako izgleda Kliknite za proširenje... zato mi je ostala navika da se stalno kocim u predelu prepona kad god vidim zenu...ostalo sam prebrodio