Samopouzdanje

Ništa manje?
Čime opravdavate isto?
Samopouzdanje je snaga uma u situacijama koje se dogode a ishod nam mnogo znači
Šutiranje penala,trojke u zadnjoj sekundi,pokretanje biznisa da skromnim sredstvima ali dobrom idejom,prilazak lepoj devojci,opušten razgovor iako vam uši bukte a dlanovi znoje.
Ukratko,verujte sebi,svojoj unutrašnjoj energiji i hrabro kroz život puni samopouzdanja.

Ništa manje?
Čime opravdavate isto?
Samo Bogom. Molim se i idem. Prag ne prelazim napolje, a da Mu se nisam obratila.
Živim blizu crkve, pa čak i ako zaboravim da se pomolim, eto crkve-pa se tu lepo prekrstim i pomolim. Istovremeno se molim za sve koje sretnem.
Jedan dan sam isplakala pred tom crkvom čekajući bus-ne znam šta je bilo, ali prolazili su sa srpskim zastavama i sviirali. Gde god da su pošli, neka stignu, ali neka ne brukaju zastavu!

Samo Bogom. Molim se i idem. Prag ne prelazim napolje, a da Mu se nisam obratila.
Živim blizu crkve, pa čak i ako zaboravim da se pomolim, eto crkve-pa se tu lepo prekrstim i pomolim. Istovremeno se molim za sve koje sretnem.
Jedan dan sam isplakala pred tom crkvom čekajući bus-ne znam šta je bilo, ali prolazili su sa srpskim zastavama i sviirali. Gde god da su pošli, neka stignu, ali neka ne brukaju zastavu!
Bra'o?
Koliko je stara zastava Srbije?

Ja ne kontam pitanje. Samopouzdanje u smislu da flertuješ s nekim ili...

Evo ja sam se nekidan sva zbunila i pomela pred momkom koji mi se kao sviđa. Mislim da sam inače samopouzdana osoba (koliko-toliko).

Da veruješ u sebe, pa i prilikom flerta?
I onako, generalno?
Na čemu se sve to zasniva?
Pa gledaj zavisi, mogu se dovoljno opustiti i opušteno flertovati, zezati se itd. (zavisi od situacije). Ali ako mi se neko BAŠ sviđa, pogubim se i zašutim.

A ovako generalno, mislim da imam dosta samopouzdanja jer sam kao djevojčica i tinejdžerka bila jako zatvorena i stidljiva. A na čemu se zasniva, to ne znam. Ako nešto moram i želim da uradim, prosto to uradim.

Pa gledaj zavisi, mogu se dovoljno opustiti i opušteno flertovati, zezati se itd. (zavisi od situacije). Ali ako mi se neko BAŠ sviđa, pogubim se i zašutim.

A ovako generalno, mislim da imam dosta samopouzdanja jer sam kao djevojčica i tinejdžerka bila jako zatvorena i stidljiva. A na čemu se zasniva, to ne znam. Ako nešto moram i želim da uradim, prosto to uradim.
Kada ti se neko, BAŠ, sviđa - samopouzdanje izmakne?
Čudno?

Back