- Poruka
- 8.169
Ništa manje?
Čime opravdavate isto?
Čime opravdavate isto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja.Voleo bih da mi neko jednom objasni šta u stvari predstavlja to samopouzdanje u tom nekom ljubavno flertovskom smislu
Samopouzdanje je snaga uma u situacijama koje se dogode a ishod nam mnogo značiNišta manje?
Čime opravdavate isto?
Samo Bogom. Molim se i idem. Prag ne prelazim napolje, a da Mu se nisam obratila.Ništa manje?
Čime opravdavate isto?
Bra'o?Samo Bogom. Molim se i idem. Prag ne prelazim napolje, a da Mu se nisam obratila.
Živim blizu crkve, pa čak i ako zaboravim da se pomolim, eto crkve-pa se tu lepo prekrstim i pomolim. Istovremeno se molim za sve koje sretnem.
Jedan dan sam isplakala pred tom crkvom čekajući bus-ne znam šta je bilo, ali prolazili su sa srpskim zastavama i sviirali. Gde god da su pošli, neka stignu, ali neka ne brukaju zastavu!
Samopouzdanje je velika ljubav prema sebi.
ako si zgodan onda je to inicijativa ako si ruzan onda poziv za biber sprejVoleo bih da mi neko jednom objasni šta u stvari predstavlja to samopouzdanje u tom nekom ljubavno flertovskom smislu
Oko moje!Али, Љубав је слепа

mora sebe covek da voli da bi voleo drugeSamopouzdanje je velika ljubav prema sebi.
mora sebe covek da voli da bi voleo druge

Tupane, tebi tepam!Ћораво....![]()

narcisi su nesto drugoЉубав према самом себи. Занимљива је та трансцендентна особина субјекта према сопственом субјекту...
--
Пазите се Нарциси!!!!
Nema on pojma!narcisi su nesto drugo
ako si zgodan onda je to inicijativa ako si ruzan onda poziv za biber sprej
Da veruješ u sebe, pa i prilikom flerta?Ja ne kontam pitanje. Samopouzdanje u smislu da flertuješ s nekim ili...
Evo ja sam se nekidan sva zbunila i pomela pred momkom koji mi se kao sviđa. Mislim da sam inače samopouzdana osoba (koliko-toliko).
Pa gledaj zavisi, mogu se dovoljno opustiti i opušteno flertovati, zezati se itd. (zavisi od situacije). Ali ako mi se neko BAŠ sviđa, pogubim se i zašutim.Da veruješ u sebe, pa i prilikom flerta?
I onako, generalno?
Na čemu se sve to zasniva?
Kada ti se neko, BAŠ, sviđa - samopouzdanje izmakne?Pa gledaj zavisi, mogu se dovoljno opustiti i opušteno flertovati, zezati se itd. (zavisi od situacije). Ali ako mi se neko BAŠ sviđa, pogubim se i zašutim.
A ovako generalno, mislim da imam dosta samopouzdanja jer sam kao djevojčica i tinejdžerka bila jako zatvorena i stidljiva. A na čemu se zasniva, to ne znam. Ako nešto moram i želim da uradim, prosto to uradim.
Ništa čudnoKada ti se neko, BAŠ, sviđa - samopouzdanje izmakne?
Čudno?