Šta mislite o samoposluživanju? Po meni je to jedna od najgorih stvari koja nam je stigla sa Zapada od 2000. To što moram da prljam ruke!! Srećom, još postoje neke Jugopetrolove pumpe na kojima ti radnici toče gorivo. Živeo Jugopetrol!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti si kao neki gospodin chovek?Trebalo bi da imaju pumpe za samoposluzivanje i one kojima te drugi posluze,tako je barem ovde kod mene na zapadu...a i daleko je jeftiniji benzin/dizel kad se sam posluzish nego kad ti ga neko drugi sipa.Šta mislite o samoposluživanju? Po meni je to jedna od najgorih stvari koja nam je stigla sa Zapada od 2000. To što moram da prljam ruke!! Srećom, još postoje neke Jugopetrolove pumpe na kojima ti radnici toče gorivo. Živeo Jugopetrol!
a ti si kao neki gospodin chovek?Trebalo bi da imaju pumpe za samoposluzivanje i one kojima te drugi posluze,tako je barem ovde kod mene na zapadu...a i daleko je jeftiniji benzin/dizel kad se sam posluzish nego kad ti ga neko drugi sipa.
jeste...sam sipam i da odem da platim. Lepo. A jel treba možda još i da im izglancam cipele, ili da im zabrišem hodnik zogerom? Za šta bre primaju platu? Jel samo da broje pazar i istaču cisternu? Ma daaaj
Evo zanimljivog teksta na tu temu: http://mladiluk.blog.co.yu/blog/mladiluk/generalna/2006/12/11/na-pumpi-za-benzin
pumpadzije su najveci sljamovi od ljudi,zadnja bagra radi na pumpama,pa i bolje da oni ne petljaju nista oko creva,imaju oni neke svoje fore kako se "secka"dovod goriva,ne secam se tacno,garant ima neko na forumu ko je u to bolje upucen kako znaju da smuvaju koji litar manje
zato lepo skines komsiji tablice sipas odes ne platis a sutra skines sebi table sipas komsiji odes ne platis... Kad vide da se ne podudaraju vozilo i tablica odustace... p.s. meni ne smeta da sipam sam...
Нема ми ничег горег него када се обучем и средим за неки састанак, излазак, ручак, вечеру, славу, свадбу или сл и када морам да усмрдим руке нафтом још ова просеравања да мораш да уђеш унутра да платиш па тачно бих радије гурао ауто него тако сипао гориво срећа па још увек постоје ови мали приватници који нису попримили ове квазисавремене методе.
pa sipaj dan ranije,nisi valjda toliki pican i snob,pa i ako si se napicanio,mozes da odes do wc-a na pumpi i da operes ruke..ako imaju sapun ako ne,vrlo lako,poneses svoj rezervni u plasticnoj kutijici ili neku pastu za odmascivanje i peskir,jos ako ides na svadbu posle pranja ruku okitis auto,vezes ga za retrovizor
@damnjan-njegov problem,pa nije pumpadzija koji mi je to rekao neki hipohondar,pa ok,ponudi se pumpadziji na gas pumpi da sipas sam,pa ako ti se neso desi znaci nema te jedno mesec na forumu,nece ruke i prsti biti u funkciji za kuckanje