Samokritika u Srbiji i na Balkanu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Postoji li to? Da li smo došli do tačke kada je samokritičnost tabu?
Rekao bih da su u pitanju kompleksi, kroz razne oblike prepričavani i vezivani za Balkan.

Što je teško prevaliti preko usta nešto čime bismo sebe ili nekog svog kritikovali? Što to nailazi na osudu?

Rekao bih da su u pitanju kompleksi, kroz razne oblike prepričavani i vezivani za Balkan.

Što je teško prevaliti preko usta nešto čime bismo sebe ili nekog svog kritikovali? Što to nailazi na osudu?

Ja cenim da smo se mi kao društvo poprilično suočili sa sopstvenom prošlošću i greškama, nema potrebe da objašnjavam kako i kada.

Idemo dalje: Hrvati......

Nema je, svako tera na svoju vodenicu !!! Uglavnom svest kod obicnih ljudi se svodi na plasiranje / repertoar iz medija a znamo koliko su isti nezavisni i objektivni, naravno tu su politicari, tajkuni i sl banda a odgovornost im je :evil: ... Intelektualci,civilno drustvo su ucutkani ili se veoma malo cuju. Mislim da je @picololeone u pravu da i drustveno blagostanje je jedan od itekako vaznih cinioca .

Pa što je problem reći:
Kriv sam, grešio sam...

Kao u Balkanskom špijunu... Lepo je Kovačević ismejao te ljude o kojima ja sad pričam:
JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE.

A ti ljudi i dalje to gledaju, smeju se... A ogledalo gledaju.

Mislim da budeš veći čovek ako imaš samokritike u sebi.

rman6776l.jpg

:hahaha:

Pa što je problem reći:
Kriv sam, grešio sam...

Kao u Balkanskom špijunu... Lepo je Kovačević ismejao te ljude o kojima ja sad pričam:
JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE.

A ti ljudi i dalje to gledaju, smeju se... A ogledalo gledaju.

Mislim da budeš veći čovek ako imaš samokritike u sebi
.

Pa prvo bi mogao u svoje dvoriste da pogledas, pa onda da pljujes po tudjem, licemeru.O tvojoj velicini moze da se prica samo ako se gledas kroz elektronski mikroskop.

У Србији постоји али мислим да се са тим мало више претерује да не зачуђујемо само себе него и друге!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back