Samohrani otac

Znam mnogo porodica gde je majka napustila muza i decu. Ne znam razloge, bilo je raznih prica, da joj muz nije dozvolio da uzme dete, ili je ostavila svojom voljom, opet iz razlicitih razloga. Ali poznajem samo jednog muskarca koji je preuzeo svu odgovornost i brigu o detetu, da nije uskocila neka druga zena da preuzme tu ulogu, njegova majka ili nova zena. Posvetio se potpuno detetu, pa su ga zato valjda i pratile price da nije preboleo bivsu zenu i da se ponasa cudno...

kakav je naš narod, sačuvaj Bože!

Ma bate mulja u sesnaest. Cuj, patetika, pokusaj, svadba...sta zeli da poruci?

uvodis ljisovske elemente u i patetises temu koja nije losa
upoznala sam vise takvih muskih, nijedan nije isao na patetiku niti pokusao da se ogrebe za sta, svako je ziveo normalno svoj zivot
a tipus je samo pokusao da flertuje, kasnije sam saznala storiju

Дај, бре, па први ти је разлог из неке була-махале, она може да рађа, он не може, па се договоре, ко за кликере...то кад би баш тако могло.
Елем, једино у сл. да су у питању болести зависности на страни мајке, напуштање, реално довођење у опасност живота детета и сл

primer je Bg, fina familia, takve nisam upoznala u dzamahiriji :kafa:
nema bolesti, zena je u drugom braku rodila jos dece

cini mi se da su mladi samohrani ocevi izlozeni raznim predrasudama u novim kontaktima,
vecina zena rezonuje da je bio cemu ne bi bivsa ostavila i dete ...
ili, ako je bio sa narkomankom da je uspeo dobiti dete ko zna sta mu fali
ali, koliko primecujem, svako pliva u svom cabru

Zene i devojke, koliko znate muskaraca koji su nakon prekida veze ili razvoda u javnosti potpuno sami i da znate da taj period traje ili je trajao duze? Mislim, ima li ih uopste ili su u zanemarivom broju u odnosu na nesretne zene? Ne onaj stereotip "on je otisao zbog druge i sa drugom a ona tuguje" vec obrnuto, on pati i nesrecan je jer ga je ostavila? Posebno slucajeve gde ga je zena ili devojka ostavila sa decom?:neutral:
Je l se kad sazalite na takve muskarce (ako ih znate) ili cak odlucite da ih usrecite makar na jedno vece, ako im se moze "prici"?:flert::whistling:
ne lozim se na muskarca u tom smislu,sto bi se u narodu reklo ne vlazi mi se na to kakav je otac,ali moze da me odbije ako vidim da je stoka prema ljudima a posebno sopstvenoj deci (komsijsku mi ne smeta da bije :malav: )
nervira me kad se samohrani ocevi dizu u nebesa,dok se za zene to manje vise podrazumeva

Zene i devojke, koliko znate muskaraca koji su nakon prekida veze ili razvoda u javnosti potpuno sami i da znate da taj period traje ili je trajao duze? Mislim, ima li ih uopste ili su u zanemarivom broju u odnosu na nesretne zene? Ne onaj stereotip "on je otisao zbog druge i sa drugom a ona tuguje" vec obrnuto, on pati i nesrecan je jer ga je ostavila? Posebno slucajeve gde ga je zena ili devojka ostavila sa decom?:neutral:
Je l se kad sazalite na takve muskarce (ako ih znate) ili cak odlucite da ih usrecite makar na jedno vece, ako im se moze "prici"?:flert::whistling:
jја знамједног који је добио старатељство над децом
бившу жену је тужио за недовољну бригу одеци јер их је терала да посте петком
кад је старатељство добио,оставио их је дадиљи,аон по неколикодана проводи код љубавнице

jја знамједног који је добио старатељство над децом
бившу жену је тужио за недовољну бригу одеци јер их је терала да посте петком
кад је старатељство добио,оставио их је дадиљи,аон по неколикодана проводи код љубавнице

pa koji moron od sudije bi presudio u njegovu korist zbog posta petkom???

А да је пост средом и петком не би добио старатељство, овако је Синод вероватно учествовао.
Ма, пусти, чули по чаршији да је због тога некоме додељено стар...

ima u mojoj okolini dosta takvih slučajeva...
ja se samo pitam gde će duša tim ženama koja su otrčala za kurrcem ne razmišljajući pritom o svojoj deci...?

3 slucaja mi padaju na pamet... ima i ono da je dete bar jedno ostalo s tatom a ne s mamom
pa mislim da to nije minus ozbiljnije ce te shvatiti... il ce da zaobidju ako im smeta

- - - - - - - - - -

ja se samo pitam gde će duša tim ženama koja su otrčala za kurrcem ne razmišljajući pritom o svojoj deci...?

pa raj i pakao ima dve opcije :sad2:
necemo saznati
ili en znam mozda neki ciklusi gliste ovo ono

Skoro sam upoznala coveka koji se brine o dvoje dece, razveden. Klinka u pubertetu, a sin je stariji, vec ima devojku.
Znaci, covek ima pet banki, ali se drzi.
Naravno, klinkica mu ne da da dovede drugu zenu u kucu, tako da on ``samuje`` po sajtovima za upoznavanje.
Sigurno nije usamljen slucaj.
Posto sam ocajna, ako si ti taj samohrani otac ili imas takvog druga, preporuci ga meni.
Ali pod uslovom da povedem psa sa sobom.
Konkurs je otvoren.

- - - - - - - - - -

A ovo je neka sasvim druga prica.
Naravno, ne odobravam. To nisu majke.

ne lozim se na muskarca u tom smislu,sto bi se u narodu reklo ne vlazi mi se na to kakav je otac,ali moze da me odbije ako vidim da je stoka prema ljudima a posebno sopstvenoj deci (komsijsku mi ne smeta da bije :malav: )
nervira me kad se samohrani ocevi dizu u nebesa,dok se za zene to manje vise podrazumeva

to u patrijarhalnim sredinama, posto ih smatraju za jadnike sto nisu uspeli iskontrolisati zenu stavljaju ih na pijedestal

Back