Koliko znate zenskih osoba koji bi bile spremne da svesno postanu samohrane majke i pod kojim uslovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako se ne radi o udovicama, kako drugačije postaju samohrane majke nego svesno?Koliko znate zenskih osoba koji bi bile spremne da svesno postanu samohrane majke i pod kojim uslovima?
svaka odrasla osoba bi trebala da bude svjesna da kada propusti koristenje zastite, rizikuje da postane i majka i samohrana majka, nevezano za usloveKoliko znate zenskih osoba koji bi bile spremne da svesno postanu samohrane majke i pod kojim uslovima?
Koliko znate zenskih osoba koji bi bile spremne da svesno postanu samohrane majke i pod kojim uslovima?
zar otac nema zakonsko pravo da zahtjeva podjeljeno starateljstvo?tetka mi se razvela od muza koji ju je tukao sa detetom od godinu dana,danas mali ima 18 godina,koleginica moje frizerke nece da se uda za oca bebe koju je rodila jer hoce da zivi sama i da gaji dete i ako otac priznaje dete i hoce da zvi sa njom,imao sam jednog poznanika koji je izgubio oca u ratu 99 i samo keva ga izdrzava.
Sta si bre mene napala? Zena nece da ima "gazdu" kako ona kaze,on ce da gaji sa njom dete,ali nece da zive zajedno. Ona ce da se brine najvise o detetu,a ovaj ce da bude sa detetom vikendom i da ucestvuje u gajenju. Znaci zensko je problem,tj majka,a ne otac. Cak se i meni ovaj model roditeljstva svidja!zar otac nema zakonsko pravo da zahtjeva podjeljeno starateljstvo?
- ne da bude bracni clan porodice na silu, vec da ima pravo na ucestvovanje u zivotu djeteta
mislila sam da smo izjednacili prava vanbracne djece sa onom rodjenom u braku
Da budem malo precizniji.
Govorim o sledecem slucaju. Devojka ima 35+ i nije nasla odgovarajuceg partnera. Svesna je da joj bioloski sat kuca i da ce dok takvog nadje (ako ga ikada nadje - kad to nije uspela kao mladja, sada ce realno to ici mnogo teze) proci voz za radjanje.
Drugim recima, pred njom stoje sledece mogucnosti:
a) da ceka i ostane i bez muza i dece,
b) da ceka i nadje muza, ali ostane bez dece,
c) da ceka i nadje i muza i dobije decu (sve manje verovatno),
d) da ne ceka i dobije dete bez muza.
Moje pitanje se odnosi na d) - uradi ono sto mozes dok jos mozes.
@user,
kako ce da joj pomogne vestacka oplodnja kad joj prodje vreme?
@george,
siguran si da ce dovoljan broj zena ici na d)?
@user,
kako ce da joj pomogne vestacka oplodnja kad joj prodje vreme?
@george,
mislis da ce naci nekoga na brzinu, pa bilo koga, samo da ne idu na d)?
Ispricaj, please!
nisam ti povukla lanac, ako si to tako dozivioSta si bre mene napala? Zena nece da ima "gazdu" kako ona kaze,on ce da gaji sa njom dete,ali nece da zive zajedno. Ona ce da se brine najvise o detetu,a ovaj ce da bude sa detetom vikendom i da ucestvuje u gajenju. Znaci zensko je problem,tj majka,a ne otac. Cak se i meni ovaj model roditeljstva svidja!
ako zeli da rodi djecu, moze da rodi odmah ili kasnije,Da budem malo precizniji.
Govorim o sledecem slucaju. Devojka ima 35+ i nije nasla odgovarajuceg partnera. Svesna je da joj bioloski sat kuca i da ce dok takvog nadje (ako ga ikada nadje - kad to nije uspela kao mladja, sada ce realno to ici mnogo teze) proci voz za radjanje.
Drugim recima, pred njom stoje sledece mogucnosti:
a) da ceka i ostane i bez muza i dece,
b) da ceka i nadje muza, ali ostane bez dece,
c) da ceka i nadje i muza i dobije decu (sve manje verovatno),
d) da ne ceka i dobije dete bez muza.
Moje pitanje se odnosi na d) - uradi ono sto mozes dok jos mozes.
nisam ti povukla lanac, ako si to tako dozivio
tvoja stvar
ako zeli da rodi djecu, moze da rodi odmah ili kasnije,
bez obzira na prisustvo ili odsustvo partnera
ako zeli da usvoji djecu, opet - moze da uzvoji odmah ili kasnije, bez obzira na prisustvo ili odsustvo partnerapartner je tu irelevantan
@pussy,
daj detalje. Kako je to uradila, donor, nesvesni davalac ili dogovorno? Je li otac u prici ili ne?
bracno stanje ne eliminise sa liste za usvanjanjeA cekaj ti mislis to je ono ko odes na pijac..znas neku kojoj je uspelo da usvoji kao sama bez partnera?