Samoca...??

Alexandra9:
bleach:
Sasha85:
Pa,ne secam se da je bas sve plavo... :?
Prica o onom jednorogu koji je ostao sam u sumi(jedini) i krenuo je da trazi ostale...
Postaje ljudsko bice i zaljubljuje se u prica,bori se sa crvenim bikom... Itd...
Jel taj jednorog u stvari devojka, a na kraju kad se bori sa bikom ima neka vatra, a ona se saplice o neko kamenje.... :roll: :roll:
Ako jeste, pa ja sam taj film obozavala... :wink:
bas je tuzan kraj :cry:

da, da... ona se opet pretvara u jednoroga i oslobadja ostale iz mora... Ona ostaje jedini jednorog koji ima osecanja... Zasto uvek prave tako tuzne crtace za malu decu, nije mi jasno sta time zele da postignu?... Mislim, ja sve to pamtim i dan danas...
Jao pa to je bilo tako divno... :oops: ali mnogo je tuzan kraj... :cry:

Sasha85:
Alexandra9:
Sasha85:
Alexandra9:
Da, niko to ne zna... Da li si proverila za ono Ewoxy?...

Jesam... Nema nista od toga... :(

E ne mogu da verujem... Da li se mozda secas ko je izdao album za slicice? Imala sam negde taj album... Mozda tako nadjes...

Nemam... Ne mogu da se setim da li sam u opste sakupljala te slicice...
Ma,samo da mi radi video,imam snimljenu neku epizodu... Mogla bih mozda tako da nadjem... :?
e ja mmogu da pokusam da pronadjem album... :?
a imam ceo crtani na beta kaseti.. grrr.... :x a video mi je iz praistorije, pa ne radi jadan... smrc smrc... :cry:

JaH_G|rL:
Kako podnosite kad ste 'sami'?Bilo to da trenutno nemate dechka/devojku...ili da niste sa drugovima / drugaricama???
Ja lichno ,obozavam da sam sama....i uopste mi to ne smeta...dok druge koje ja znam hoce da se pojedu od dosade tada... :)
Ma ja nikad nisam sama! Cim se drustvo razidje ja odmah trazim neku zamenu makar to bila i komsinica od tri godine :lol: .Pa sta cu kad volim da se igram :oops: :lol:

ja mislim da je samoca samo ko misli i da dreba da se makne samoce dreba da bude jak i snazan.ne treba da pada u samoci jer meni se isto to desilo, tako,nista nisam radio i nista nisam slusao ,ali sad sam drugi covek.'ersad'.razmislite.cao

bleach:
Sasha85:
Alexandra9:
Sasha85:
Alexandra9:
Da, niko to ne zna... Da li si proverila za ono Ewoxy?...

Jesam... Nema nista od toga... :(

E ne mogu da verujem... Da li se mozda secas ko je izdao album za slicice? Imala sam negde taj album... Mozda tako nadjes...

Nemam... Ne mogu da se setim da li sam u opste sakupljala te slicice...
Ma,samo da mi radi video,imam snimljenu neku epizodu... Mogla bih mozda tako da nadjem... :?
e ja mmogu da pokusam da pronadjem album... :?
a imam ceo crtani na beta kaseti.. grrr.... :x a video mi je iz praistorije, pa ne radi jadan... smrc smrc... :cry:

Ajde probaj da pronadjes,ako te ne mrzi...
Bas bih volela da nadjem neke njihove epizode,ali nista ne mogu da uradim bez naziva...

Back