Musko:
Medena ,ti ne samo da si medena nego i ...al da te ne hvalim,znas i sama
Hvala ti za ideju za "igru",primenicu je..cim bude prilike.
Intelektualci se vezuju za prostituke,jer su izgubili veru u ljubav(zato i jesu intelektualci jer sumnjaju u sve pa i u ljubav)
Definicija ljubavi VUDI ALENA je:
Bio jedan covek koji se sexualno uzbudjivao da hoda cetvoronoske,a da mu zena jase na ledjima.Placao je prostituke,one su ga jahale,vristale i cikale,a u sebi se pitale,kakav je ovo idiot,sta ja uopste radim na njegovim ledjima.Jednog dana upoznao je zenu koja je obozavala da jase muskarcu na ledjima.To je bila ljubav do kraja zivota
A kad primenis neku od mojih ideja, nemoj budes sebican, podeli je sa svima nama, mislim ispricaj nam tu pricicu...
.
Verovatno su intelektualci oni koji sumnjaju u sve, a najvise u ljubav, nego se sad pitam zasto sam potrosila tolike godine na skolovanje, kad sam od rodjenja ne-intelektualna, naime i posle svega i dalje verujem u ljubav
. A zamisli, imam preko 26 godina!
I sve nesto cekam da prestanem da verujem, ali to nikako da dodje
A ovo za Vudi Alena, nisam znala, dobra definicija (seksualne) ljubavi i sasvim lici na njega 8)
Nego ja imam i jedan predlog. Donekle razumem zasto si ti postavio temu sa napomenom "samo za starije..", medjutim i oni koji imaju misljenje da iskustvo nije povezano sa godinama i da ga neki nikad ne steknu takodje su u pravu. Da se ne bi izgubio smisao teme, i pretvorilo u raspravu koja je (starosna) granica za sticanje iskustva, zasto je to bas 26 god., a ne na primer, itd, itd... jednostavno preskocimo to, ko ima sta da kaze, neka se javi, bez obzira na godine. Slazes se?