Samo za nocne ptice!

evo ja se posvecjujem...
spam, spam, spam....
no , nemam 12prstiju kao neki... ali evo solidarizujem se...
tebe boli briga dobra si riba... i sva si slatka... a mene cje da banuju, pre ili kasnije... nemam neke sise...

e, na ovoj temi smesh... mislim, to joj je i svrha... pa ima i toga... ali ne mozhesh biti svima lepa... i ruzhna.. to je bash loshe.. nekako ne mozhesh da se definishesh... i onda ljudi imaju problema... i nesigurnisu...
aj, kad necjesh ti... ima ko 'ocje

hello_world:
ej ovo bi bio srceparajuci ljubavni roman dakle x-to romani

uh to.,...bash sam to dozivela pazhnja i osetila sam se ovljenom kao neshto ali mozhda ne do kraja cim sam se povukla i praivla sranje

uf ne umem da srocim umetnichki efektno :(
kao sarmica... uvijenai smeshtena u toplu chiniju... da se krchaka na tihoj vatri... dok ne pochne da pushta sopsvene sokove... hoho

u dobre su sarme...
patetika:::::::: tajm for patetika i smaranje malo:L:::::

evo ovako prvo chat..pa upoznavanje..mislim nisam se odavno s nekim upoznala ovo mi se kao izdvojilo
i sad kao joj shta mi treba kao nikakav je al nekako kao fin je i trudio se i kao hteo opet da me vidi i ja isto i onda sam mu pricala za druge momke i on se ljutio i onda smo se natezali kao shta ja ocu od njega ali bivalo je i zabavno pa samo poceli da se ljubimo pa ga onda ja shutnem pa onda kao ajde opet pa tako...a sve vreme sam bila nekako pasivna i stalno sam htela da pricam s njim pa je pricao sa mnom pa glas preko telefona pa cigare pa nocni razgovori pa moshe pijade pa romantika ****** i sok i hladni chaj i grinet i tashmajdan i ochi i naocari i tako sve je to lepo...i cutanje kao shta da kazem i kao nervira me sta ce mi i tako i neke cipele i kosa i nos i glup i beba i ljut i ne secam se vishe...ali ocigledno ne ide kao nishta nisam rekla samo davim mislim postavljao je pametna pitanja kao ono ispravan je ja sam razudjena mislim najradije bih otishla sada s nekim bezveznim tipom pa shta bude

NAGLASILA SAM DA JE PATETIKA SAMO SAM POKUSALA MISLIM VIDI SE DA MI JE SVEJEDNO I TO NEMA ZHALJBI NE UVAZHAVAM IH SADA

ok mozete da me zaebavate

Back