Samo za nocne ptice!

Jao dobro si me podsetila.................ja bi sutra navila sat za 6!! koja sam budala
Bila sam i ja u Majamiju za Thanksgiving a idem u Washington i NYC za prolecni raspust..............
Znam kako je kad se tako vratis od negde na ta glupava mesta u kojima smo nas dve!
Jel planiramo da se vidimo nas dve?
Oces da umrem ja ovde bre? :) :) :)

gucci_novosadjanka:
Jao dobro si me podsetila.................ja bi sutra navila sat za 6!! koja sam budala
Bila sam i ja u Majamiju za Thanksgiving a idem u Washington i NYC za prolecni raspust..............
Znam kako je kad se tako vratis od negde na ta glupava mesta u kojima smo nas dve!
Jel planiramo da se vidimo nas dve?
Oces da umrem ja ovde bre? :) :) :)

pa lepo, jel imas nekog u nyc? Ja razmisljam da opet odem tamo za prolecni raspust, imam sestru tamo... NYC JE ZAKON! I MAJAMI!!! Ako imas nekog da te provede...
A sta sam ti ja? Isus Hrist Spasitelj? lol salim se... Pa radim na tome bre... cim dobijem javljam ti, dolazis kod mene i idemo u ATL na zezanje ;) ili cu ja da svrnem tu ;)

Nemam nikog tamo, mada imam u Majamiju kumu. Idem sa drugaricom iz Brazila i sa ovom zenom iz agencije sto je zaduzena za nas dve u NYC ........a sto se tiche Atlante imam tamo sestrinog bivseg decka (crnogorac jadna ne bila) mada ja njega bas nesto ne gotivim ali ako se pogubimo imamo resenje.........a ako svracas do mene ovde smoricemo se za medalju!!! Ne znam kako da dodjem do Atlante a ako idem autobusom chula sam da sve najgori shabani idu tim autobusima.............sve neke budale..........ali ako krenem sa drugaricom videcemo ako stignem ziva............kad bi ti trebala da dobijes dozvolu?

e pa lepo lepo... pa ja se nadam u februaru... tamo negde sredinom, krajem... sto pre ako mene pitas... Ma smislicemo nesto... kad sredim vozacku, i naucim put do atlante, nacicu te ovde razmenicemo brojeve pa cemo se cuti i dogovoriti... al probaj da nabavis fake id da mozemo da obilazimo prave klubove lol
meni sestra najverovatnije dolazi u atlantu za koju nedelju, tako da cu malo sa njom obilaziti klubove.. jej :D

Back