SAMO za kućne tipove - homemade flavour

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vala baš

čituckam pre neki dan LJiS

pripovedaju, pripovedaju kao uz igranje domina
u penzionerskom domu
"kad sam opalio malu u vagonu", "eee, a ja na klupi"
itd itd.... priči nikad kraja
ondak se jadaju kako su ribe frigidne, nearobične, nedinamične,
pa čaki ni aerodinamične
eeeee, da mi je znati kakve će oni ćeri napraviti
al, obizom da ponajviše treniraju desnicu :?

hiya.gif

pajamaco....macopajo......
...a bila sam dobra za 5+, što pitaš? :P

e pošto nema pogodnije teme pišem ovdi
htela sm nešto o meni...
pre neki dan dobila sam pp od jagodice, baš me je obradovao, skinula je intervju ede majke i poslala ga baš meni, lepo, jel? zahvalila sam joj se a onda sam dobila odgovor u fazonu što se zahvaljuješ folirantu ... a zaista nije tačno, zahvalila sam joj se nanormalnije, i još posle objasnila da to hvala znači hvala baš si me obradovala, ali ne vredi.
i nije to jedini put ... a sad ja pitam da li ljudi na forumu zaista misle da sam ja tako podla/kvarna i da se foliram pa ne umem ni iskreno da se zahvalim?

i ta priča o provociranju... mislim đavo je već odneo šalu, meni to više nije smešno. stavrno ste uspeli da o sebi mislim da sam samo ja problem na kutku i da bi bez mene ovde vladao mir, redi i harmonija.
ALI, ja nikada ne pitam nešto ili komentarišem da bih izazvala svađu, to mi zaista nije namera. pokušavam da sagledam stvari iz različitih uglova pa zato provokativnija pitanja ili komentari. možda moj način nije dobar... i zato moram da poradim na tome... ali ne mislim da uvredim i ne znam zašto bi ljudi to shvatali lično.

znam da je sad već kasno da objašnjavam, ljudi su ugl. formirali mišljenje o meni kao podloj i zloj, ali čisto da rešim jednu stvar sa svima na forumu, a posebno na ovom podofrumu, nemam više nameru nikome da objašnjavam da hvala znači hvala, izivni -izvni i da kompliment upućen bilo kome jeste to što piše...

i molim vas ne treba mi sad objašnjenja tipa ne gigo ti si super... ne pišem ovo zato.
ne treba mi uteha niti ovo pišem sebi da podignem cenu, pišem isljučivo da prekinete da me prozivate da sam zobna i da foliram kad sam ljubazna, kada pitam itd.

izvinte i hvala.

ma ko te dira, gigs...kuliraj.
mada :P ja nikad ne bih priznala da NE ŽELIM fajtanje :)
(pa, čak i kad je to istina 8) )

e, otvoriću temu GAF GODINE na Forumu :D
ja jedva čekam da podelim :P

ili možda ovde :P :P :P
ma ovde, ovo je ogvoranje 2, ali nema veze, odsad možete da pišete koji su vam gafovi omiljeni :D
So...
Pisao mi pre neki dan jedan forumaš neke klevete i uvrede,
no, pošto je na jedan moj odgovor slao DVA svoja, malo se zabunio, šta li....
i na sasvim ozbiljno pitanje by Bet " ti stvarno misliš daje to moj klon? Opsesivcu :mrgreen: "

a on kaže "A jel hoćeš da upoznaš mog maloga pishu? "

:lol: :lol: :lol:

Ni pet ni šest, dakle :P :P :P

8)
Rekla sam mu "Aj vrni taj tvoj smrdljevak u gaće, ne treba mi ništa tvoje" :mrgreen:

zaista mislim - gaf godine 2005. 8)

Back