samo za devojke

• Začetnik teme Začetnik teme pool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam to i rekao, ali me nervira što on daje sebi za pravo da se ljuti što ova neće njegov ***** popušiti.

Ne.

pa sta ima da se ljuti, nece pa nece, tvoje je da pitas, ako je forsira to je vec sexualno zlostavljane i drugacije se tretira, neko nece ni u osvetljenoj sobi a neko ce na sred Kalisa, so what?!

sta kome prija, i ako OBOJE to zele!

Pročitaj post ponovo, shvatićeš ako imaš minimum prosečan IQ.

pa ti ili si neki zaostao klinac i nemoj da napadash devojku devojka je potpuno u pravu! ja sa mojom devojkom isto radim to isto samo ne zeli da joj svrshavam po faci a svuda drugo moze ! ovu temu sam postavio da bih video mishljenje drugihj devojaka o tome! a ti ako si malouman i ne razlikujesh neke stvari onda ostavi devojkuy na miru! i idi lizi babi preko puta, cmar!

ali evo i mog konkretnog odgovora na tu temu:
mislim da je za tako nesto potrebna VELIIIIKA bliskost, i velika seksualna sloboda...

ja licno, ne verujem da bih to zelela...

nije me ni pitao, ali opet, ne verujem da bih pristala

Vidi, meni to i ako sam muško nije normalno. Ti si glup ako misliš da imaš pravo da se osećaš uvređenim ako ona neće da guta tvoju spermu.
Šta misliš ona tebi predloži da joj pojedeš jajnu ćeliju?

. Pa mogu ja da volim i komšinicu (jednu babu preko puta), volim je kao osobu, a to ne znači da ću joj polizati donji deo tela. Ti možeš voleti dečka, hoćeš li mu polizati: nos, uši ili analni otvor?
Ma super. Što se mene tiče, idi puši ***** okolo ciganima, pa posle poljubi tvoje dete.
Kad nisi za bolje.
To nije isto.
***, što mrzim ovakve ciničnoidno-debilne odgovore, ali bolji nemaš.

Sta kazes ko ima debilne odgovore

pa ti ili si neki zaostao klinac
Ili šta?
Ma ti si zaostao ***** ****** jedan.

i
nemoj da napadash devojku devojka je potpuno u pravu
E baš hoću da jenapadam, i nije u pravu
baeh.gif

Pazi uzvičnik, od tog treba da se uplašim
rofl.gif

ja sa mojom devojkom isto radim to isto samo ne zeli da joj svrshavam po faci
Pa odakle ti pravo da se buniš zato što ona neće to po faci? Njena stvar. Osećao bih se stvarno idiotski kad bi moja devojka poželela da squirt-uje po mojoj faci.
a ti ako si malouman i ne razlikujesh neke stvari onda ostavi devojkuy na miru! i idi lizi babi preko puta, cmar!

A ti ako si pismen, pročitaj moje postove ponovo, pa shvati normalno.

E da, evo devojku neću da ostavim na miru.
Devojko, sad ću da te mučim :rotf:

Koji si ti lik :worth:.

FRAJERU
lol.gif
!

zashto devojke nevole da im partneri svrshavaju u usta kad to mnoge pali! da li su devojke toliko gadljive na to i ima li ovde devojaka koima je to bash ok! ja mislim da bi i to trebalo da bude uzitak za devojke kao i za nas mushkarce!

E sad skini lone, zamazi ga i chekaj talas masnih odgovora. Prezvakano sto puta, nauchno dokazano da ovakve teme postavljaju pajseri :)

t.c.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back