zashto devojke nevole da im partneri svrshavaju u usta kad to mnoge pali! da li su devojke toliko gadljive na to i ima li ovde devojaka koima je to bash ok! ja mislim da bi i to trebalo da bude uzitak za devojke kao i za nas mushkarce!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No comment!!!!Pa ti ondak gutaj...
Зашто...No comment!!!!![]()
zashto devojke nevole da im partneri svrshavaju u usta kad to mnoge pali! da li su devojke toliko gadljive na to i ima li ovde devojaka koima je to bash ok! ja mislim da bi i to trebalo da bude uzitak za devojke kao i za nas mushkarce!
i Jopet, prvo, pa musko....
@ tema....recimo, ispred tebe su dva jela, jedno volis a od drugog ti se povraca kad ga samo primirises...'ces da jedes ono sto ti ne prija? Neces. A jela razlicitog sastava. Od onog sto se tebi svidja, tvoja sperma dobija kiseo i gorak ukus, a od onog sto ti je mrsko, sperma ti je, ne mogu reci slatka, al' normalna, podnosljiva. 'Ces za ljubav tvoje devojke, to jest da bi ona progutala spermice i priredila i tebi i sebi nezaboravan uzitak, pojesti to od cega te muka hvata? 'Ces ti da podneses zrtvu radi obostranog uzitka?![]()
Aha..znaci bitan je ukus i miris..a ako se pomesa sa sladoledom hoces pojesti?![]()
Ma nema frke..nego siguran sam da je svaki prvi put gadan..posle se ne moze odvojiti od sladoleda..ima vec tema zavrsnica u usta
ne mora da bude gadan, ako ne mislis o tome....samo zapusis nos i brzo progutas....buahahahahaa.....
mislis u prvom licu jel tako
Zamislite situaciju:
osoba muškog pola stavi svoj penis u usta osobi ženskog pola, oralni "seks". I sad će ona sa istim tim ustima poljubiti:
tebe, svoje dete, majku, drugaricu, brata, sestru... Koliko god prala usta, ne može ih moralno oprati.
Zamislite situaciju:
osoba muškog pola stavi svoj penis u usta osobi ženskog pola, oralni "seks". I sad će ona sa istim tim ustima poljubiti:
tebe, svoje dete, majku, drugaricu, brata, sestru... Koliko god prala usta, ne može ih moralno oprati.
Posle opere usta, zube,malo grguće onaj rastvor i ko da ništa nije bilo..sve se zaboravi za neko kratko vremeZamislite situaciju:
E, ode ti u krajnost!!!Aha..a zamisli jela je meso i poljubi vegetarijanca..fuj..ili ljubi sve te ukucane a ljubila se s nekolicinom
. Pa mogu ja da volim i komšinicu (jednu babu preko puta), volim je kao osobu, a to ne znači da ću joj polizati donji deo tela. Ti možeš voleti dečka, hoćeš li mu polizati: nos, uši ili analni otvor?auh, ja ovo uopste ne kapiram....
***, ako volis nekoga, valjda volis svaki deo njega....i ne moze da ti se gadi....![]()
Aha..a zamisli jela je meso i poljubi vegetarijanca..fuj..ili ljubi sve te ukucane a ljubila se s nekolicinom
. Pa mogu ja da volim i komšinicu (jednu babu preko puta), volim je kao osobu, a to ne znači da ću joj polizati donji deo tela. Ti možeš voleti dečka, hoćeš li mu polizati: nos, uši ili analni otvor?