Samo u doba najgore diktature...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

true_looking

Početnik
Poruka
7
.....ljudi su nestajali bez traga i glasa,a da o njihovim presudama NIKO sem uskog kruga ljudi nije znao.
Aljona,suočena sa brukom,JER JE ISTINA IZNETA o njenom karakteru izbrisala je moj nalog sa Krstarice!!!!
Napominjem da JA NIŠTA OD MOG POSLEDNJEG TOPICA pod tadašnjim nickom TRAŽEĆI LJUBAV NISAM IZMISLIO
Neka bar bude čovjek,pa neka JAVNO OBJAVI da je sa foruma uklonila neistomišljenika!!! :shock:
Mislim da bi ona super prosperirala u doba Mire Marković!!!
Demokrate,gdje ste sada da dignete glas protiv ućutkivanja neistomišljenika!!!!!
Krstarica je dobila 10 iz demokratije!!!! :shock:

....u ime pravde da mi se moj stari nalog TRAŽEĆI LJUBAV PONOVO AKTIVIRA!!!!!!
A da ALJONA ili onaj ko je moj nalog izbrisao JAVNO OBJASNI i OBJAVI ODLUKU!!!!!
Poizbacaj sve sa foruma koji ne misle kao ti,turkinjo!!!!! :shock:
Tada će na tvome forumu vladati jednoumlje Poturčenjaka!!!!! :shock:

true_looking:
Keeper:
hihiihihih ...... heheheheh .....
hihiihihihihi :)
pa djes' trazeci, jesam ti lepo rekao da ces leteti?

ajd sad se smiri i kreni iz pocetka lepsim pristupom (ako mozes) ........ to bi bilo vrlo korisno. a kako si zapoceo, ne izgleda mi na dobro
Šta treba,da pišem hvalospijeve ALJONI da bih bio na forumu!!!! :shock:

mislim da je dosta samo da je ne vredjas, ismevas zbog gluposti :wink:
nije tesko biti fin.

....optuženom za bilo što ne daje osuda dok se ne dokaže krivica.DOKAŽITE MI DA SAM IŠTA SLAGAO.Sakupio sam Aljonine gluposti,sa ciljem da dokasžem na koji je nivo došao ovaj forum pošto ima nju za administratora!!!!!

Neka se javno obrati i da svoje obrazloženje.A svoje čovekoljublje neka dokaže otključavanjem moga naloga!!!! :shock:

Keeper:
hihiihihih ...... heheheheh .....
hihiihihihihi :)
pa djes' trazeci, jesam ti lepo rekao da ces leteti?

ajd sad se smiri i kreni iz pocetka lepsim pristupom (ako mozes) ........ to bi bilo vrlo korisno. a kako si zapoceo, ne izgleda mi na dobro

Vidim da se satanisti i balije raduju zaključavanju moga naloga....E,doći će ovdje još deset-petnaest još radikalnijih u svojim uvjerenjima!!!! 8)
Pa šta će Čečenka sa svojim nakaradnim srpskim tada raditi.... :shock:

Trazeci ljubav, sam ja deaktivirao,
dakle niko nije obrisao profil, to nema nikakve veze sa Aljonom,
ali ima veze sa tvojim ponasanjem na ovom forumu.

Ukoliko imas nameru da nastavis po starom, slobodno nadji neki drugi forum, gde ce tolerisati takvo ponasanje.

Ovaj forum nece moci da se adaptira prema pojedincima, niti da se personalizuje.

I ovaj nick koji si sada registrovao vise nije aktivan, za vise informacija o mogucnosti vracanja prvobitnog nicka obrati se na forum-info(a)internet-krstarica.com

Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back