САМО СРБИ МОГУ ДА ЗАБРЉАЈУ ОТВОРЕН ПУТ У ЕВРОПУ!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
Britanija protiv pauze u proširenju EU

Sve zemlje Zapadnog Balkana ako žele da uđu u EU moraju da imaju priliku da to urade, izjavio je u Briselu britanski ministar za Evropu Dejvid Lidington posle razgovora sa potpredsednikom Vlade Srbije Božidarom Đelićem.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6479684,00.html

Putin: Rusiju ne brine težnja Srbije da postane članica EU
Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je danas u Beogradu da Rusiju ne zabrinjava težnja Srbije da postane članica Evropske unije.
http://www.slobodnaevropa.org/archive/news/latest/500/500.html?id=2347660

Са Запада сигнали да Србија може несметано у ЕУ, ако то жели.
Са Истока нису забринути ако Србија жели у ЕУ.
Остаје само на нашим шепртљама да, по обичају забрљају, па промаше ту европску џаду. Скоро да је извесно, да ће тако и бити.

Sve zemlje Zapadnog Balkana ako žele da uđu u EU moraju da imaju priliku da to urade, izjavio je u Briselu britanski ministar za Evropu Dejvid Lidington posle razgovora sa potpredsednikom Vlade Srbije Božidarom Đelićem.

Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je danas u Beogradu da Rusiju ne zabrinjava težnja Srbije da postane članica Evropske unije.

Остаје само на нашим шепртљама да, по обичају забрљају, па промаше ту европску џаду. Скоро да је извесно, да ће тако и бити.
:klap: :klap: :vatromet:

Разлог уласка у ЕУ?
Да издржавамо још један административни апарат?
Или мислиш да изгурамо Немачку, Италију или Француску из неког посла..па да ми преузмемо?
у ЕУ је требало ући на почетку...сада ће мо проћи као Бугари или Румуни...

U Srbiji bi trebalo odrzati referendum sa pitanjem "da li ste za ulazak Srbije u EU?"

u srbiji je 70-tak posto ljudi aktivno nepismeno
veoma mnogo ljudi ne zna šta je to hard-disk
mnogi ne upotrebljavaju četkicu za zube, preznoje se do gaća kada trebaju da kažu neku stranu reč, a kada aplaudiraju sa teškoćom uspevaju da pogode sopstvene dlanove - i sad ja treba NJIH da pitam da li hoće u Evropu?

mnogi ne upotrebljavaju četkicu za zube, preznoje se do gaća kada trebaju da kažu neku stranu reč, a kada aplaudiraju sa teškoćom uspevaju da pogode sopstvene dlanove - i sad ja treba NJIH da pitam da li hoće u Evropu?

Ako imaju zakonsko pravo glasa na izborima, onda je odgovor da.

I poradite vec jednom na toj nepismenosti, 21. je stoljece. Kad moze Afrika, mozete i vi.

Не треба тебе питати који си пасивно интелигентан!

Не треба заборавити да је Путин рекао и следеће:

Premijer Rusije Vladimir Putin završio je danas zvaničnu posetu Beogradu posle koje će ostati zapamćena njegova poruka da Rusija nema ništa protiv ulaska Srbije u EU, ali da je protivno interesima Rusije pristupanje Beograda NATO-u. Razgovori Putina i Tadića trajali su sat vremena duže nego što je predviđeno, a ruskog premijera sačekalo nekoliko stotina građana ispred Skupštine Srbije.
http://www.voanews.com/serbian/news/Serbia-Russia-03-23-118529679.html

Бојим се да ће Шутановац, Чедица, НВО; ..... изгубити посао.

Нико се више не бави том темом. То постаје ствар прошлости. Земља је уништена због такве политике и сад долази крај.
Будућност је у осамостаљивању и протеривању европских банака.

Нема потребе да нам описујеш сопствено стање......ипак, верујемо ти.

Naravno da ćeš da pitaš.

Imam jedan predlog daleko produktivniji za tebe .... lepo pokupiš prnje i odeš sam nečekajući nikoga.

70% ljudi "aktivno nepismeno"? hajde mi prvo objasni sta znaci "aktivno nepismeno", a onda mi reci odakle ti taj podatak. msm linkuj nesto, odakle ti to da je toliki broj ljudi nepismen.
dalje, mislis li da je razumevanje u kompijutere i hard diskove izuzetno bitno za jednog prosecnog srpskog seljaka? msm hoce li po ulasku u eu trebati da pomuze kravu online ili sta? kakve veze sad ima hard disk sa ulaskom u eu?
o licnoj higijeni ne bih komentarisala iz prostog razloga sto je pominju svi koji o njoj ne vode racuna.

i da, treba nam referendum. prva cu glasati protiv.

Englezima je u interesu da što više gologuzije udje u EU kako bi istu oslabila , a Rusi se ni qurca tu ne pitaju ... tako da to još ništa ne znači , pošto ni jedni ,ni drugi nisu relevatni ... Pita se najviše Nemačka , a oni ne vide uskoro Srbiju i ostale balkanske zemlje osim Hrvatske u EU.

А ниси приметио да Руси и Немци поодавно шурују. Додуше, засад на питањима технологије, економије, ... док не обелодане неки војни савез који ће Амере, Енглезе, ... да оставе отворених уста задуго.

Нико се више не бави том темом. То постаје ствар прошлости. Земља је уништена због такве политике и сад долази крај.
Будућност је у осамостаљивању и протеривању европских банака.

I koje su posledice te vrle budućnosti?

ova zemlja ima buducnost.
Да вас упознам- Сарказму, ово је Милица, Милице, ово је сарказам.

Иначе се односио на све оне светле будућности које нам нудише различите политичке опције, а од којих ни једну не видесмо.

Да вас упознам- Сарказму, ово је Милица, Милице, ово је сарказам.

Иначе се односио на све оне светле будућности које нам нудише различите политичке опције, а од којих ни једну не видесмо.

cini mi se da ni ti sam ne poznajes sarkazam, pa vidi upoznaj se ti prvi sa njim.

А ниси приметио да Руси и Немци поодавно шурују. Додуше, засад на питањима технологије, економије, ... док не обелодане неки војни савез који ће Амере, Енглезе, ... да оставе отворених уста задуго.
Pa jesam , al ta saradnja nema neke veze sa nebitnom državom poput Srbije.Rusima isto kao i Nemcima odgovara ovo stanje da Srbija bude ni tamo , ni vamo ,jer ovako mogu da nas zayebavaju sa beskrajnim obećanjima i pričama o velikim parama i velikoj sreći samo da im damo ono što hoće ,a da nikad ne stignemo "tamo" da oni ne moraju da daju nešto zauzvrat .

moramo da naučimo kako se opanci zakopavaju dublje nego do sada..

Далеко је већи проблем како да избацимо неким људима сурутку из главе и да им вратимо мозак - овако живимо у времену од пре више од 100 година када је настала изрека "КАДА СЕ ОПАНАК ПОПАПУЧИ" и када је настала комедија "ПОКОНДИРЕНА ТИКВА"... никако да се ослободимо локалних сељачина и малограђана...

Зашто ни један народ нема овако дебилне и суицидне идеје о сопственом уништењу и о сопственом нестанку. ЗАШТО ДА ЗАКОПАМО ОПАНАК??? Какав идиотизам???

Back