...Само путем променее....

Ко су били ти људи који су толико утицали на нас?
У чему су се огледале те промене?
Да ли су биле суштинске, унутрашње, или само формалне, спољашње?

Допуштамо ли другима да утичу на нас да се променимо и у којој мери?

ljudi koje cenim ili ljudi koje mnogo volim.
ovi prvi su podstakli moju hrabrost i pomogli da potisnem malodusnost zbog inrecije i lenjosti sredine vezano za stvari kojima se bavim. jednostavno sam odlucila da cu da radim ono u sta verujem po svaku cenu... ne znam da li je to prava promena ili uticaj iskusenja da se pokaze kakva sam... znam da sam bila malodusnija i osetljivija ranije, znam da sada vise nisam takva i znam da su drugi ljudi uticali na to.

ljudi koje mnogo volim (i oni koji me vole, mada su to u mom slucaju isti ljudi) uticali su pozitivno na eliminisanje mojih nesigurnosti i nekih strahova. to se odrazilo na moje ponasanje... manje sam stidljiva, izmedju ostalih stvari. lakse resavam probleme i ne vidim svaki sukob kao strasnu stvar, nego kao pocetak puta ka boljem.

ne znam da li sam se sustinski promenila pod uticajem drugih... meni je sustinski nesto sto zadire u sistem osnovnih vrednosti i take stvari... to nisam menjala...

''Не можемо мењати друге''

Ту реченицу смо чули хиљаду пута. Неки су је и прихватили, неки не одустају од покушаја или надања да ће се други променити под њиховим утицајем...:confused:

А овде је реч о томе колико смо се сами позитивно променили под утицајем других.

Ко су били ти људи који су толико утицали на нас?
У чему су се огледале те промене?
Да ли су биле суштинске, унутрашње, или само формалне, спољашње?

Допуштамо ли другима да утичу на нас да се променимо и у којој мери?
Samo nezreli..ograniceni i zadrti ce reci da imaju izgradjen identitet koji su sami stvorili i da ne dozvoljavaju ikome da utice na stvaranje njihove licnosti..evo ovih dana je jedna ptica koja zvizduce kao za cicama i prica uticala na moje raspolozenje..svaki put mi izmamila osmeh..sama pomisao na nju me ostavlja bez texta.

Back