samo pitam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kosticfamily

Početnik
Poruka
10
u završnici sam stvaranja originalnijih dela nego inače i u njih dosta ulažem no iako mi nije bilo u planu da ih prodajem situacija je takva da moram, međutim nailazim na problem da nemam gde da ih izložim a da im pri tom ne oduzmem vrednost koju smatram da imaju a koja se ogleda u ovom slučaju i u ceni...zapravo hoću sebi da dam šansu da ne odustanem od toga da ih cenim koliko ih cenim...u galerijama se obično ne nalaze slike ovog tipa i nisam želeo ni da ih "odložim" tamo pa me interesuje da li u SCG ili u BIH prvenstveno postoji mesto gde se slike mogu prodavati na aukciji? nemojte pogrešno da shvatite, ja nisam arogantan, ali ovom sam radu poklonio godine i ne želim da ga dovedem u poziciju banalizacije i to je upravo i jedini razlog zašto postavljam takvo pitanje!
Hvala
 
apsolutno!
ako smatras da npr. tvoja slika ili skultura vredi toliko i toliko, pogotovu ako je posebno delo, ne trebas da se spustas na nize. sad je pitanje da li ce to neko i kupiti. ti si tvoje odradio, ako ne uspes da ga prodas, boze moj. ne smatram da treba da se prilagodjavas trzistu, jer mi ne prodajemo kafy, paradajz i autodelove, vec umetnicka dela.
 
.......... napravi neki dobar sajt i izlozi sta imas ... daj pored kontakt ... i cene... kad su aukcije , onaj ko je organizator uzme ti vec 50% , a ti gledaj koliku mozes cenu da stavis !!!! Pozdrav
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top