Samo mantil i ništa ispod...

U jednoj rečenici, koji bi bio vaš savet nekome ko samo što nije imao prvi seks i pita vas očajnički za savet, kako da taj prvi put ispadne što je manje moguće početnički.
Vidite da je uzbudjen, da želi sve mogućnosti da predvidi.
Mnogo daje na teoriju, kao da ga je strah da počne sa praksom.
...neko vama jako blizak, brat, sestra, mali/a iz komšiluka, bratanac, sestričina, unuče ...

:heart:
Lagana hrana tog dana, da ne smetaju gasovi, i bez preterane fizičke aktivnosti uoči akcije.
Neka nastoji da mu/joj usta stalno budu uposlena tokom okršaja...

Bravo,Girlicious...Svaka cast na postu,.Ali slazem se sa Lunom i Cipelickom,da je najbolje da se koristi zastita,jer nije pouzdano to sa plodnim ili neplodinim danima...Ipak je ja milsim najsigurnija zastita upotreba kondoma..:cmok2:ja imam druga,koji uopste nije krio,da je sa devojkom otisao u savetovaliste za mlade,kada su odlucili da po prvi put spavaju,da se najpre informisu,koja je najbolja zastita i sve o tome,jer su smatrali da ce tamo dobiti najkvalitetnije savete od strucnih ljudi.

C,c,c, Jeco, Jeco, citaj post do kraja :rtfm: :lol:

Napisala sam ja da decko treba da kupi to, samo sam napisala prezervativ :manikir:
Bili bi ludi da i pomisle da uskoce u krevet bez zastite, plodni i neplodni dani su cisto kao neka bonus zastita... ;) :manikir:

:cmok:

U jednoj rečenici, koji bi bio vaš savet nekome ko samo što nije imao prvi seks i pita vas očajnički za savet, kako da taj prvi put ispadne što je manje moguće početnički.
Vidite da je uzbudjen, da želi sve mogućnosti da predvidi.
Mnogo daje na teoriju, kao da ga je strah da počne sa praksom.
...neko vama jako blizak, brat, sestra, mali/a iz komšiluka, bratanac, sestričina, unuče ...

:heart:

Ne znaš dok ne probaš. Pusti savete i istražuj sam, nije teško. :rumenko: eto, to bi im rekla, al me niko ne pita :lol:

Back