Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Znachi meni je ostatak zivota zeeezanje... woohoo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znachi meni je ostatak zivota zeeezanje... woohoo![]()

Samo se ti nadaj Šta znaš, možda jesam taj tvoj bivši....E podsecas me na mog bivseg,koji me izuzetno nervira,a proslo je 2 godine,shvati da nema nade,nadji drugu...Ja njega samo koristim da kad mi pridje da ga ispalim pred drugovima ili kad mi je dosadno,bolje bezi od nje,to je moj savet.....
Ma probao sam da pobegnem od nje i uspelo mi je bilo. Čak sam i našao drugu devojku (veza doduše nije dugo trajala ali nebitno), ali skoro sam je ponovo sre i BOOM! Opet mi se resetovala osećanja prema njoj! Pojma nemam šta da radim, možda probam još jednom pa ću videti.Da li mislite da je to tacno ili moze vise puta u zivotu da se voli{mada nikad isto zar ne?}
Zar nije svaka ``ljubav`` razlicita jer smo mi svi razliciti pa ne moze biti isto...Sto ljudi sto cudi...ops::-?
Prva ljubav...Da to je ono kad si mlad i zelen i verujues da tako nesto vise nikad nece da ti se desi u zivotu...Da je to to...nebo je najplavlje,zvezde su najsjajnije,ruze mirisu najlepse na svetu,njegove/njene oci su tvoja ogledala....Bla,bla truc,truc da ne duzim dalje....Jednog dana se probudis i shvatis da toga vise nema...Dani su sivi,noci su hladne...Sad da li namerno ili slucajno ti si ostao bez prve ljubavi i sta onda???Da se ubijes?Taman posla...Ides dalje...U ljdskom bicu je potreba za ljubavlju,da volimo i budemo voljeni,a ako ti se to desilo samo jednom u zivotu onda si blago receno siromasan...VOLITE SE LJUDI....Jednom,dva puta,sto puta svaka ljubav je prava ako je iskrena....
Nije važno da li e prva-peta-deseta, ali samo je jedna prava i jedina, one zbog koje gubite glavu i ako dođu problemi pucate zajedno po svim šavoma, ali ipak opstajete i VOLITE SE
Ako ikad budem imala devojčicu daću joj jedan jedini savet:
Prepoznaćeš svoju drugu polovinu ako padneš u trans kad ga prvi put poljubiš i ako budete uspostavili vaš filing za šalu

Da li mislite da je to tacno ili moze vise puta u zivotu da se voli{mada nikad isto zar ne?}
Zar nije svaka ``ljubav`` razlicita jer smo mi svi razliciti pa ne moze biti isto...Sto ljudi sto cudi...ops::-?
200 sisane voli hard amazonke
e a najbolje bi bilo da nikada ne volimo
samo da se zezamo
harde oćeš da mi držiš lastiš
dok preskačem
u jbt
sad si me matiro!
ala ti mozak luči te plastike
svaka ti se dala u izobilju
osim mene

Cmizdre i decaci i devojcice...![]()
Sve mi se cini da prava ljubav i ne postoji... Sve je zezanje, izgleda.... Neko, nekog, tu, uvek zeza...
pihh..koja glupostSamo jedno u zivotu se voli sve je ostalo zezanje