Gde god su mogli da se plaše konkurencije to su uradili
Privid da su mediji bili slobodni zasniva se na preširokoj koaliciji koja je učestvovala u procesu (čuj "proces", kako sam divan izraz našao za ono što su zapravo stvarno uradili, zaslužio sam repku i od žutaća) tako da su svi učesnici u pomenutoj širokoj koaliciji imali pravo da opsedaju medije.
Za rezultat se dobila medijska papazjanija gde je svako mrsio šta mu bilo po volji a dalje od trtoljanja nije bilo ništa uz čuveno "to je rekao on mi nismo" pa puta broj koalicionih partnera.
Jeste bila sloboda al nikakve fajde od iste a sloboda bez fajde se zove - javašluk.
Svako je imao šta da laže a niko nije hteo odgovornost. Tu im bar politički programi bili isti. Od nekud mora da se krene sa minimumom zajedničkih interesa kao što je bežanje od odgovornosti. Postigli konsenzus kako bi to oni rekli.
Čuvena iebimeumozak floskula da je "Zoran obuzdavao sve njih" nije zbog lepote života u Srbiji nego je koristio državnu funkciju premijera na svoj način (i ovo sam lepo rekao za zloupotrebu, molim još jednu repku)
kako bi ojačao uticaj svoje stranke a ostale minimalizovao śto su najviše osetili u DSS-u.
Pitaj državni bezbednost šta je sve i koga uhodio dok si ti mislila da je sloboda zakucala na vrata niške banje da se osveži...
Ovo ću kasnije, prvo da pročitaš prethodno i kažeš - "bem mu miša, pa jeste"
Pitajte Ai Stoyka v.1.1 patched