Samo jedno pitanje - a šta ako ne uspe?

Osipa se broj ovih što će kao da vilene...

Jutros odem u Dom Zdravlja po doznake kad studenata koliko hoćeš
Večeras neće obarati Vučića nego koronu
Preladilo se to, izigriva fenseraj po zimi
Pa nisu Švedjani ludi da zimi ne treba biti lepo nego funkcionalno...
Ne ume da brine o sebi a brinuće o državi
Jedan dok je predavao knjižicu baš bio detaljan na šalteru: temperatura 37 sa 6, 37 sa 9 pa 38 sa 1 pa 39 pa onda 38.5 a ovo 39 garantovano vatao na emocije, pa znaju i setre tehničarke koliko bi se ti tu picanio da je 39...

a bio i jedan buzdovan, vidi se da je više boem nego radnik pa da mu se opravda 31. što nije došao na posao - kaže imao sraćku pa strašno malaksao medjutim to prošlo al malaksalost ga ubija pa da mu se napiše potvrda samo za danas jer ne bi na bolovanje, dadoše mu neki papir a on onako malaksao izgura sve oko sebe pa fijuuu iz Doma zdravlja...
OK, izveštavaj kakvo je stanje, skokni i ovih dana do Doma Zdravlja, ne može da se botuje samo iz fotelje.

OK, izveštavaj kakvo je stanje, skokni i ovih dana do Doma Zdravlja, ne može da se botuje samo iz fotelje.
konacno ne mogu da dam onu vrstu odgovora nekome ko me smatra demonom da me posmatra drugim ocima, niti pristajem da prihvatim onu tezu po kojoj sam ja bezgresni andjeo. Prosto, sve ono sto se desavalo je u toj meri kontraverzno, u toj meri konfuzno, u toj meri tesko da, na zalost, samo vreme moze jasno da definise okvire u kojima ce se ta slagalica sloziti Reče Čeda Brankici 2005-te.

konacno ne mogu da dam onu vrstu odgovora nekome ko me smatra demonom da me posmatra drugim ocima, niti pristajem da prihvatim onu tezu po kojoj sam ja bezgresni andjeo. Prosto, sve ono sto se desavalo je u toj meri kontraverzno, u toj meri konfuzno, u toj meri tesko da, na zalost, samo vreme moze jasno da definise okvire u kojima ce se ta slagalica sloziti Reče Čeda Brankici 2005-te.
Čitaj Cicvarića, Čeda je skrenuo s prave staze

Šalim se, verujem da si išao po doznake, a ne da beležiš šta viđaš u domu zdravlja. Sedela deca na ladan beton.

Odakle vadiš ovo ?

Odakle vadiš ovo ?
Jeste, uveli smo veronauku 29. juna u 7 ili 8 ujutru. Ja sam bio u Patrijarsiji, razgovarao sa patrijarhom, postojala je ideja da se kod patrijarha pojave i Zoran i Kostunica i na taj nacin da se spusti lopta nakon jedne burne noci koja je usledila posle nase odluke da posaljemo Milosevica u Hag. Kostunici nije palo ni na pamet da dodje, ali smo u tom razgovoru, otprilike, napravili dogovor koji je nas obavezivao da uvedemo veronauku, a njih da kao crkva precute to sto se desilo.
https://www.pcnen.com/portal/2005/04/19/prljave-su-mi-ruke-ali-mi-je-savest-cista/

Dobro okej
Kažeš kad je "došlo do grla" narod prestao da glasa Slobu...
A što je narod prestao da glasa Žutaće? Nismo se razumeli ili šta?
A taktika da se samo čekaju prilike nekako liči na mečkarenje a to baš i nisu državnički kvaliteti više pilićarski onako spremni za lapanje
Pa tu je ranije "doslo do grla", a s druge strane bar za vreme demokrata bili su otvoreni svi medijji, nisu se plasili konkurencije i to je dobro, i jedino za stvarnu pohvalu.

Ja nisam za "cekanje prilika", one su se vec desile za mene najvise insistiranjem na RIO Tintu, ustupanju Generalstaba bas Amerikancima koji su ga ( i celu Srbiju pride) porusili, a najnovije je bahata gradnja bez ikakve odgovornosti i nemarna, a verovatno i korupcionaska, kad je dozvoljeno da se svega posle 2 meseca od neke rekonstrukcije, desi takva straobalna havarija. Tu nema oprostaja i zaborava, i nisu potrebne vise nikakve "prilike" i ovo je dovoljno i predovoljno, mada slutim da ako se ovako nastavi od strane vlasti da se pravi vazna i arogantna, da ce ih biti jos..

Pa tu je ranije "doslo do grla", a s druge strane bar za vreme demokrata bili su otvoreni svi medijji, nisu se plasili konkurencije i to je dobro, i jedino za stvarnu pohvalu.
Gde god su mogli da se plaše konkurencije to su uradili
Privid da su mediji bili slobodni zasniva se na preširokoj koaliciji koja je učestvovala u procesu (čuj "proces", kako sam divan izraz našao za ono što su zapravo stvarno uradili, zaslužio sam repku i od žutaća) tako da su svi učesnici u pomenutoj širokoj koaliciji imali pravo da opsedaju medije.
Za rezultat se dobila medijska papazjanija gde je svako mrsio šta mu bilo po volji a dalje od trtoljanja nije bilo ništa uz čuveno "to je rekao on mi nismo" pa puta broj koalicionih partnera.
Jeste bila sloboda al nikakve fajde od iste a sloboda bez fajde se zove - javašluk.

Svako je imao šta da laže a niko nije hteo odgovornost. Tu im bar politički programi bili isti. Od nekud mora da se krene sa minimumom zajedničkih interesa kao što je bežanje od odgovornosti. Postigli konsenzus kako bi to oni rekli.

Čuvena iebimeumozak floskula da je "Zoran obuzdavao sve njih" nije zbog lepote života u Srbiji nego je koristio državnu funkciju premijera na svoj način (i ovo sam lepo rekao za zloupotrebu, molim još jednu repku) kako bi ojačao uticaj svoje stranke a ostale minimalizovao śto su najviše osetili u DSS-u.
Pitaj državni bezbednost šta je sve i koga uhodio dok si ti mislila da je sloboda zakucala na vrata niške banje da se osveži...
Ja nisam za "cekanje prilika", one su se vec desile za mene najvise insistiranjem na RIO Tintu, ustupanju Generalstaba bas Amerikancima koji su ga ( i celu Srbiju pride) porusili, a najnovije je bahata gradnja bez ikakve odgovornosti i nemarna, a verovatno i korupcionaska, kad je dozvoljeno da se svega posle 2 meseca od neke rekonstrukcije, desi takva straobalna havarija. Tu nema oprostaja i zaborava, i nisu potrebne vise nikakve "prilike" i ovo je dovoljno i predovoljno, mada slutim da ako se ovako nastavi od strane vlasti da se pravi vazna i arogantna, da ce ih biti jos..
Ovo ću kasnije, prvo da pročitaš prethodno i kažeš - "bem mu miša, pa jeste" :bye:

Pitajte Ai Stoyka v.1.1 patched

Poslednja izmena:
Gde god su mogli da se plaše konkurencije to su uradili
Privid da su mediji bili slobodni zasniva se na preširokoj koaliciji koja je učestvovala u procesu (čuj "proces", kako sam divan izraz našao za ono što su zapravo stvarno uradili, zaslužio sam repku i od žutaća) tako da su svi učesnici u pomenutoj širokoj koaliciji imali pravo da opsedaju medije.
Za rezultat se dobila medijska papazjanija gde je svako mrsio šta mu bilo po volji a dalje od trtoljanja nije bilo ništa uz čuveno "to je rekao on mi nismo" pa puta broj koalicionih partnera.
Jeste bila sloboda al nikakve fajde od iste a sloboda bez fajde se zove - javašluk.

Svako je imao šta da laže a niko nije hteo odgovornost. Tu im bar politički programi bili isti. Od nekud mora da se krene sa minimumom zajedničkih interesa kao što je bežanje od odgovornosti. Postigli konsenzus kako bi to oni rekli.

Čuvena iebimeumozak floskula da je "Zoran obuzdavao sve njih" nije zbog lepote života u Srbiji nego je koristio državnu funkciju premijera na svoj način (i ovo sam lepo rekao za zloupotrebu, molim još jednu repku) kako bi ojačao uticaj svoje stranke a ostale minimalizovao śto su najviše osetili u DSS-u.
Pitaj državni bezbednost šta je sve i koga uhodio dok si ti mislila da je sloboda zakucala na vrata niške banje da se osveži...

Ovo ću kasnije, prvo da pročitaš prethodno i kažeš - "bem mu miša, pa jeste" :bye:

Pitajte Ai Stoyka v.1.1 patched
Dobro 'ajde neka ti bude, ali ja nisam ni mislila na to vreme, a Djindjica i DOS vrlo brzo kad je Kostunica izasao, nisam vise sledila. Mislila sam naperiod Tadica ovaj zadnji, i naravno na period Kostunice.

breaking-news-35-yrs-of-cnn.jpg

Deset ljutih studenta
svaki od njih šeret
jedan crko od smeha
ostalo ih devet

Devet ljutih studenta
još ne znaju ko sam
jedan se raspitao
ostalo ih osam

Osam ljutih studenta
pred Amanom gledam
jedan se olešio