Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 75.247
Izborni model se menjao nekoliko puta tokom srpskog pluralizma a SNS koristi poslednji model iz vremena Žutih jer je najdemokratskiji i totalno moderan.Izborna volja su iole pošteni izbori a ne ovaj cirkus.
Znajući za jadac tog modela pre zahtevanih izbora tražili ste niz ustupaka koji poništavaju smisao Žutog izbornog modela kada nisi na vlasti - penal na početku utakmice, dva ofsajda, isključenje tri protivnička igrača pa tek onda da igramo...
I opet ste izgubili utakmicu
pu majku mu...
Objasni ti ovo narodu gde ste samo vi malobrojni jako inteligentni a narodu poručili da je glup jer je većina.Dakle da, da imamo iole normalne izbore onda bi bio u pravu. No to što sam sebe obmanjuješ to je zbog tvoje pozicije.
To da ti je plata (sendvič) najvažnija to sam shvatio.
Zato i kažem da je tvoja situacija neslavna. Ne daj bože da tvoj neko doživi što su ljudi u Novom Sadu doživeli onda bih te pitao da li ti je važnije dete ili taj sendvič kojim se gušiš.
Jedino me u toj konstataciji zanima da li su glasači SRS-a pametniji od glasača LDP i DS-a pošto njih bilo još manje a od ukupne glupe većine?

Poslednja izmena: