Samo jedno pitanje - a šta ako ne uspe?

Izborna volja su iole pošteni izbori a ne ovaj cirkus.
Izborni model se menjao nekoliko puta tokom srpskog pluralizma a SNS koristi poslednji model iz vremena Žutih jer je najdemokratskiji i totalno moderan.
Znajući za jadac tog modela pre zahtevanih izbora tražili ste niz ustupaka koji poništavaju smisao Žutog izbornog modela kada nisi na vlasti - penal na početku utakmice, dva ofsajda, isključenje tri protivnička igrača pa tek onda da igramo...

I opet ste izgubili utakmicu
pu majku mu...
Dakle da, da imamo iole normalne izbore onda bi bio u pravu. No to što sam sebe obmanjuješ to je zbog tvoje pozicije.
To da ti je plata (sendvič) najvažnija to sam shvatio.

Zato i kažem da je tvoja situacija neslavna. Ne daj bože da tvoj neko doživi što su ljudi u Novom Sadu doživeli onda bih te pitao da li ti je važnije dete ili taj sendvič kojim se gušiš.
Objasni ti ovo narodu gde ste samo vi malobrojni jako inteligentni a narodu poručili da je glup jer je većina.
Jedino me u toj konstataciji zanima da li su glasači SRS-a pametniji od glasača LDP i DS-a pošto njih bilo još manje a od ukupne glupe većine? :D

Poslednja izmena:
Da me neko poveže sa Aleksandrom Vučičem sastavio bih mu predizborni govor ko Tomas Džeferson paljevinsku proklamaciju za većinski glup američki narod pred Nezavisnost.
Pošto mi je srpski jezik predavala Luda Ljubinka nakon pročitanog govora vi više ne bi na izbore pomislili a ne otišli.
Bavili bi ste se poljoprivredom, prodavali turske čarape i gaće na kartonskim kutijma, prevozili kombijem za MAXI...
Za drugo i niste ako ćemo pošteno bez da ulazimo koliko ste sposobni i za nabrojano, za državu niste to je evidentno.
A Bendžamin Frenklin je odštampao taj Džefersonov paljevinski govor... to valjda znate iz onog crtanog filma ako ste već loši sa istorijom...
Zato Ben spremno čeka u avataru - da odštampa pa da se pušite :lol:

molimo nastavnicu @Lagerta da oceni sastav, ima vremena jer ne radi škola dok nastavnici ne potroše platu koja mnogima samo mislena imenica :heart;

Poslednja izmena:
Izborni model se menjao nekoliko puta tokom srpskog pluralizma a SNS koristi poslednji model iz vremena Žutih jer je najdemokratskiji i totalno moderan.
Znajući za jadac tog modela pre zahtevanih izbora tražili ste niz ustupaka koji poništavaju smisao Žutog izbornog modela kada nisi na vlasti - penal na početku utakmice, dva ofsajda, isključenje tri protivnička igrača pa tek onda da igramo...

I opet ste izgubili utakmicu
pu majku mu...

Objasni ti ovo narodu gde ste samo vi malobrojni jako inteligentni a narodu poručili da je glup jer je većina.
Jedino me u toj konstataciji zanima da li su glasači SRS-a pametniji od glasača LDP i DS-a pošto njih bilo još manje a od ukupne glupe većine? :D
Opet ti vrtiš. Ne radi se o izbornom zakonu nego manipulaciji koja je omogućena nefunkcionisanjem institucija.
Dalje, ne zanima me ko je na vlasti, nego upravo da on bude predstavik naroda a ne armije organizovane partije koja uzurpira upravo taj zakon.
Dakle ne govori se o tome ko je na vlasti niti o zakonu nego upravo o tome što ovakvi izbori ne dovode vlast koju narod hoće.

Opet to tvoje vi mi... nisam pobornik ni jedne partije i na primer ježim se čitave naše opozicije. Ti sada ulaziš u neku raspravu mi vi sa nekim ko ovde nije prisutan, jer ti ja nisam adresa za tu prepisku.

Opet digresija da je neko glup a neko pametan.
Pišeš sve neke digresije nebuloze koje nemaju veze sa temom.

Da li je žuti crveni... nevažno je.

Opet ti vrtiš.
Prijatan dan želim :D

Priznajem da sam malo umoran i da preostalu snagu čuvam za bolje sagovornike koji dolaze malo kasnije
na primer @aleksije radicevic , zakonski praunuk barona Minhauzena
zatim @38imak , osnivač prvog srpskog BIA Fan Club-a i vlasnik svetski poznatog trademark argumenta "dobro"
i još par njih iz biznis klase tako da ne mogu da se zamajavam sa ljubiteljima last minute čarter letova za besplatnu Grčku na pesku pored ležaljki koje se naplaćuju pa onda oni kalkulišu koliko su dobri prema poziciji leželjke u redu dal je prvi dal treći. pa to još slikali za vajber..

Priznajem da sam malo umoran i da preostalu snagu čuvam za bolje sagovornike koji dolaze malo kasnije
zatim @38imak , osnivač prvog srpskog BIA Fan Club-a
i još par njih iz biznis klase tako da ne mogu da se zamajavam sa ljubiteljima last minute letova
Ali nemoj uz flašu da čuvaš snagu, 'bem mu miša! :D

zatim @38imak , osnivač prvog srpskog BIA Fan Club-a
i još par njih iz biznis klase tako da ne mogu da se zamajavam sa ljubiteljima last minute čarter letova za besplatnu Grčku na pesku pored ležaljki koje se naplaćuju pa onda oni kalkulišu koliko su dobri prema pozicije leželjke u redu dal je prvi dal treći...
Sačuvaj za nekog ko ti dozvoljava da muljaš 😁
Snaga se meri inteligencijom. Bolje nastavi sa nekim ko je "lakši".
Prijatan sendvič želim.

Ali nemoj uz flašu da čuvaš snagu, 'bem mu miša! :D
Vidite, ja postim.
Narod pravoslavni greši što jede sarme sad za Novu godinu jer naš Božićni post nije gotov - nama se javlja kasno
Od posnih stvari za Novu godinu bih izdvojio: gorki list sa kriškom limuna, tamjaniku "Žuti Cvet", Antigonu (vrsta Vranca), Takovo Viljamovku i Ballantines sa hledom
🎩🌂

meduncg.jpg

:pivce: :zurka:

Poslednja izmena:
- autorska -

Najnovija rešenost "spontano emotivno necentralizovane mase" koja donosi jedinstvene odluke a bez da je iko glavni, mada toga ni utopiji nema, a znamo za tu foru još od "Otpora" kad su se mnogi naivni šokirali koliko je zapravo taj "Otpor" ne samo centralizovan nego organizovan i kakvi freak-ovi su iznedrili iz istog na državne jasle ostavljajući svu onu masu koja im pomogla u zaborav, dovodi do zaključka da se primenjuje isti scenario.

Ok, znamo koliko postoji stranaka, koje su jače koje slabije, neke su zglajzale...
I u redu je da se ljudi opredeljuju ka odredjenoj politici prema svom afinitetu jer smatraju da je to bolje rešenje.
Ali nisam primetio da se po EU ljudi bune zbog vlasti koliko zbog socijalnih pitanja a što se ovde nikada "spontano necentralizovano emotivno" nije dobrodušno organizovalo?
Jel mislite vi na penziju? Koliko staža imate zbog uspešne privatizacije? Ne bi se bunili jer ste od posla bežali? A pa dobro onda... Sve ok...

Podsećanja radi imali smo nekoliko tih "spontanio pravednih" buntova za kratko vreme, jako kratko.

Prvi je bio tokom pandemije, nema veze što je ceo svet poštovao mere mi nećemo pod izgovorom "to su fašstičke zemlje", što je jako zanimljiva konstatacija za 99% planete
Tako su neki mislili da im laboratorijski virus bude koalicioni partner za ulični udar na državu medjutim Rus udari na Ukrajinu, virus nestade ko rukom a "spontano emotivni" izgubišee koalicionog partnera.

Zatim su uvereni u svoju neku imaginarnu brojnost zahtevali prevremene izbore. Postigli su dogovor da to bude ohoho termin,. Kažem "ohoho" jer je bilo i previše komotno sa vremenom da se organizuju, reorganizuju, prebroje, nabede još nekog. Sećamo se da su jedni te isti mediji pumpali situacije za koje se posle ispostavilo da su bile imaginacija jer dodjošđe te izbori pa se koliko toliko prebrojasmo a bi neka gužva ko nikad do sada na glasačkim mestima...

Čim su se malo oporavili od škoka koliko ih nebitno malo pokušaše da izigravaju žrtve ko Kristijano Ronaldo kad hoće da izmečkari faul al nikako da shvati da postoje kamere pa vrate snimak...
Ne ovi su veći profesionalci i od Kristijana Ronalda u arlaukanju od ove sekunde pa do ove.

Kreveljenju nikad kraja nadjoše najnoviju zanimaciju povod i razlog - rudnik litijuma
Kao pravimo se šuntavi ko je prvi najavljivao i kada al ćemo uz mečakrske fazone na verbalnom nivou da izvrnemo pa predstavimo drugačije.
Nastade najezda ekologa mahom iz smrdljivog i zasranog kučićima Beograda - nije važno što je Beograd jedan od 7 najzagadjenijih gradova na planeti iako nema više onolikih industrijsko fabričkih pogona kao nekada a opet bilo čisto, ne oni vide ko baba gatare kako će izgledati okolina kad se rudnik pokrene.
Bila i Vila Raviojla Jr. koja tamo čupkala neke ventile... za socijalne mreže... krenulo nešto da curi, hitno smenite celokuipnu vlast...

Sada smo svedoci najnovijeg dešavanja.
U metode nećemo još ulaziti jer ovolika količina agresije, bezobrazluka, arogancije i laži do sada nije zabeležena
Izgleda da su dobili direktive da normalno ne može jer i ne bi bilo normalno.
Evo dolaze i emotivni iz Zagreba oplakaše svoje iz Jakuševca pa da oplaču i kod nas...
Ako i ja sam za normalizaciju odnosa sa narodom sa kojim delimo isti jezik i isti deo planete

Medjutim ima jedno pitanje, samo jedno:

ŠTA ĆETE DA RADITE KAD I OVO PRODJE?

hvala
Ovo je gotovo, sada se za svaku sitnicu već okuplja pola miliona na ulicu, i već se dogovara generalni strajk i građanska neposlusnost prestanak plaćanja svega, ovo je kraj za Vučića jer se ko od sale moze milion stvoriti na ulici koji su sve vise agresivni

- autorska -

Najnovija rešenost "spontano emotivno necentralizovane mase" koja donosi jedinstvene odluke a bez da je iko glavni, mada toga ni utopiji nema, a znamo za tu foru još od "Otpora" kad su se mnogi naivni šokirali koliko je zapravo taj "Otpor" ne samo centralizovan nego organizovan i kakvi freak-ovi su iznedrili iz istog na državne jasle ostavljajući svu onu masu koja im pomogla u zaborav, dovodi do zaključka da se primenjuje isti scenario.

Ok, znamo koliko postoji stranaka, koje su jače koje slabije, neke su zglajzale...
I u redu je da se ljudi opredeljuju ka odredjenoj politici prema svom afinitetu jer smatraju da je to bolje rešenje.
Ali nisam primetio da se po EU ljudi bune zbog vlasti koliko zbog socijalnih pitanja a što se ovde nikada "spontano necentralizovano emotivno" nije dobrodušno organizovalo?
Jel mislite vi na penziju? Koliko staža imate zbog uspešne privatizacije? Ne bi se bunili jer ste od posla bežali? A pa dobro onda... Sve ok...

Podsećanja radi imali smo nekoliko tih "spontanio pravednih" buntova za kratko vreme, jako kratko.

Prvi je bio tokom pandemije, nema veze što je ceo svet poštovao mere mi nećemo pod izgovorom "to su fašstičke zemlje", što je jako zanimljiva konstatacija za 99% planete
Tako su neki mislili da im laboratorijski virus bude koalicioni partner za ulični udar na državu medjutim Rus udari na Ukrajinu, virus nestade ko rukom a "spontano emotivni" izgubišee koalicionog partnera.

Zatim su uvereni u svoju neku imaginarnu brojnost zahtevali prevremene izbore. Postigli su dogovor da to bude ohoho termin,. Kažem "ohoho" jer je bilo i previše komotno sa vremenom da se organizuju, reorganizuju, prebroje, nabede još nekog. Sećamo se da su jedni te isti mediji pumpali situacije za koje se posle ispostavilo da su bile imaginacija jer dodjošđe te izbori pa se koliko toliko prebrojasmo a bi neka gužva ko nikad do sada na glasačkim mestima...

Čim su se malo oporavili od škoka koliko ih nebitno malo pokušaše da izigravaju žrtve ko Kristijano Ronaldo kad hoće da izmečkari faul al nikako da shvati da postoje kamere pa vrate snimak...
Ne ovi su veći profesionalci i od Kristijana Ronalda u arlaukanju od ove sekunde pa do ove.

Kreveljenju nikad kraja nadjoše najnoviju zanimaciju povod i razlog - rudnik litijuma
Kao pravimo se šuntavi ko je prvi najavljivao i kada al ćemo uz mečakrske fazone na verbalnom nivou da izvrnemo pa predstavimo drugačije.
Nastade najezda ekologa mahom iz smrdljivog i zasranog kučićima Beograda - nije važno što je Beograd jedan od 7 najzagadjenijih gradova na planeti iako nema više onolikih industrijsko fabričkih pogona kao nekada a opet bilo čisto, ne oni vide ko baba gatare kako će izgledati okolina kad se rudnik pokrene.
Bila i Vila Raviojla Jr. koja tamo čupkala neke ventile... za socijalne mreže... krenulo nešto da curi, hitno smenite celokuipnu vlast...

U metode nećemo još ulaziti jer ovolika količina agresije, bezobrazluka, arogancije i laži do sada nije zabeležena
Evo dolaze i emotivni iz Zagreba oplakaše svoje iz Jakuševca pa da oplaču i kod nas...
Ako i ja sam za normalizaciju odnosa sa narodom sa kojim delimo isti jezik i isti deo planete

hvala
Ne razumem kakvo je ovo ptanje, koje nema veze s mozgom? Je'l to pretnja?

Ako ne "uspe" a zapravo vec je uspelo jer nece se istinski zaustaviti cak i ako se "presece", onda nista, cekace se neki drugi trenutak da svima "dodje do grla" kao sto je bilo za vreme Slobe, i nece na izborima pobediti. Jer ovo sa litiujmom a vrlo brzo i sa nadstresnicom, ne sme i ne moze da se zaboravi i dopusti da neko dalje strada, niti gubi zdravlje.

Ne razumem kakvo je ovo ptanje, koje nema veze s mozgom? Je'l to pretnja?

Ako ne "uspe" a zapravo vec je uspelo jer nece se istinski zaustaviti cak i ako se "presece", onda nista, cekace se neki drugi trenutak da svima "dodje do grla" kao sto je bilo za vreme Slobe, i nece na izborima pobediti. Jer ovo sa litiujmom a vrlo brzo i sa nadstresnicom, ne sme i ne moze da se zaboravi i dopusti da neko dalje strada, niti gubi zdravlje.
Dobro okej
Kažeš kad je "došlo do grla" narod prestao da glasa Slobu...
A što je narod prestao da glasa Žutaće? Nismo se razumeli ili šta?
A taktika da se samo čekaju prilike nekako liči na mečkarenje a to baš i nisu državnički kvaliteti više pilićarski onako spremni za lapanje

- autorska -

hvala
A sta ako uspe?
:D

A sta ako uspe?
:D
Osipa se broj ovih što će kao da vilene...

Jutros odem u Dom Zdravlja po doznake kad studenata koliko hoćeš
Večeras neće obarati Vučića nego koronu
Preladilo se to, izigriva fenseraj po zimi
Pa nisu Švedjani ludi da zimi ne treba biti lepo nego funkcionalno...
Ne ume da brine o sebi a brinuće o državi
Jedan dok je predavao knjižicu baš bio detaljan na šalteru: temperatura 37 sa 6, 37 sa 9 pa 38 sa 1 pa 39 pa onda 38.5 a ovo 39 garantovano vatao na emocije, pa znaju i setre tehničarke koliko bi se ti tu picanio da je 39...

a bio i jedan buzdovan, vidi se da je više boem nego radnik pa da mu se opravda 31. što nije došao na posao - kaže imao sraćku pa strašno malaksao medjutim to prošlo al malaksalost ga ubija pa da mu se napiše potvrda samo za danas jer ne bi na bolovanje, dadoše mu neki papir a on onako malaksao izgura sve oko sebe pa fijuuu iz Doma zdravlja...

Aman ljudi ne prolaze te fore "sraćka" "volšebna temperatura" a i oni koje nikad nije kočila kičma isaple se na kec....
Neće to doktori da vam pravdaju
Čekaj što da lekar izikuje svoj posao dok se ti sa svojim zajebavaš, demonstriraš kako si baja, teraš k:rac šefu pa kao nećeš da dodješ?
Firma samo prosledi inspekciji. pa se vi zajebavajte
Ali ne, ubedili oni sebe kako su oni pametni a ostali glupi pa kad naidju na tvrdo onda histerija i psovke ka doktorkama...
Zajebi burazeru...

Tako i buzdovan opoziciija...
Oni sebe ubedili kako će da preveslaju sistem na svoju sraćku, temperaturu i bol u ledja za Srbiju... čekaj da dovatim isapde mi 5 evra...

Čekaj što da lekar izikuje svoj posao dok se ti sa svojim zajebavaš, demonstriraš kako si baja, teraš k:rac šefu pa kao nećeš da dodješ?
Firma samo prosledi inspekciji. pa se vi zajebavajte
jel imas ti neka ovlascenja da za sns racun pretis opozicji?
sutra kada padnete, sta ces da radis, da menjas licni opis, generalije, ili ces za vesicem u toplije krajeve?

jel imas ti neka ovlascenja da za sns racun pretis opozicji?
Nemam, ja to apsolutno volonterski i od srca
ako vi hoćete da verujete da je necentralizovano ali stvarno necentralizovano a ne kao ono vaše "necentralizovano"...
sutra kada padnete, sta ces da radis, da menjas licni opis, generalije, ili ces za vesicem u toplije kraheve?
oni kad padnu ja sa tim nemam ništa, glasam kako javi država
kad je trebalo glasao SRS, pa DS, pa DSS. pa SNS
2027-me će javiti blagovremeno

kao što ima ljudi koji "vole da budu opozicija ceo život" eto ima ljudi koji glasaju kako se kaže da se glasa
uzmeš listić, ne gledaš mnogo samo zaokružiš 1 aj dovidjenja prijatno brojanje što potpisa što listića...

Mislim i ovi matori konji - šta ste zapeli?
Ceo život ste proćerdali ko 40 ko 50 ko 60 godina sad vam problem da skurcate još samo 2 - od 2025-te do 2027-me?
To je 24 meseca
Jao znam kako da se zanimate!
Odete u mts ili A1 ili yettel pa otplaćujete Samsung ili iPhone
pa kad otplatite a ono i šansa da možda nekim čudom dodjete do budžetske kase
ne laje kuče zbog sela
dali kozi da čuva kupus
smejala se šerpa loncu

e da, jes da država nije tako rekla al jednom sam vanredno umesto SNS glasao SRS
U omaž Dr. Vojislavu Šešelju za sve istrpljeno u Hagu i naravno što ih magarčio kad god je stigao svojim britkim intelektom
A ne tu ko Seka Perse - "Časni sude" koja čast kad je namenski formirano? Nema tu časti ni pod mikroskopom da tražiš...
E ali valjda i on video da je materijalizam zavladao narodom i koristoljublje pa zašto dalje da gine?
Kod glupih ljudi je večita klackalica da li je glup i lenj ili glup ali vredan
A kod visokointeligentnih je malo zaguljeniji problem - kad sračunaju kakav je sistem lakše im da ćoškare i parazitiraju
A i niko ne oseti...
Ko službenik američke distribucije što zaokruživao cente na računima pa podigo dve milke zelembaća (pre našampavanja kad je i vredeo nešto malo)
i malo odsedeo u prdekani al bar zna za šta :D

Mnogo se forsira taj izraz "Student"
Ok ima bukvalni smisao ali samo da ne bude "nismo se razumeli" kako to biva kod Žutaća ono ko dobar dan...
Šta ako je "Student" samo privremeno pušten sa "Fakulteta"?
Tako za dilere vutre kažu "otišo da malo studira"
a ako je zaglavio baš žestoko onda kažu "otišo u akademiju"

a vidimo da se pojavljuju "svršeni studenti" što su i "nekoliko fakulteta" do sada svršili... :kafa:

Ako vas zanima ja stvarno gotivim Acu, svaka mu čast a nisam na početku, pada ja u vatru i na fore

Vucic.jpg

Pa vas "zaboli glava" kad vam se javi par orataka, pa vidite ko zove al nećete da se javite, pa ste isključili potvrdu prispeća Vajber poruke...
A pogledajte njega
Znači on od 43-će godine života zvanično kuburi sa bulumentom likova , frikova i plikova oko sebe
Ajd krupnije i može da kontroliše srednje nekako kad mu jave a oni Pikiljići po zabitima samo ako zaseru žestoko pa izadju u novine
A tu igranci nije kraj - nateže se sa licemerima po Evropi i trpi tretman Amerike
Pazite - vi se smejete iz pakosti na onu sliku iz Amerike kod Trampa...
Ali kad prestanete da se smejete možda ćete shvatiti da je na toj slici prikazano kako nas Amerika tretira
Neće Tramp da se meša u demokratska mečkarenja a znamo koliko je crknuta Madlen Olbrajt zloupotrebljavala funkciju državnog sekretara dok je preko svog lobija brojala albansku šušku od droge, išlo je to toliko daleko da je u Senatu izdejstvovano da Srbi ne mogu da imaju kontra lobi, mada i da ga je bilo gde ćeš ti Srbinu da uzmeš pare iz gaća ...

Tako da ja stvarno ne znam kako taj genije sve to izdržava ali svaka mu čast ako ne na zrelosti a ono za buljuke lica i faca koje su protutnjali pored njega pa kad o jadu kad o ...

A vidite ja kao gradjanin ove zemlje imam apsolutno pravo na svoje mišljenje
Ovako mlad čovek a ovolika zrelost

Manite me vaših ćoškaroša koji su i budžet svoje zgrade ispraznili, zauzeli parking mesta okolo i par podruma na foru... neki se i dozidali kad su prešli cenzus u preširokoj koaliciji...
To je taj maksimum od njih...
Ne bi oni ovo umeli, unajmili bi nekog...
Samo bi eto voleli da malo prodžaraju po budžetu veselja radi

a vi i dalje trtoljajte
bre ne smete rodjenoj ženi da kontrirate :lol:

Poslednja izmena od moderatora:

Back