Samo jedna me pali

E, pa i ja sam tu....a, spomenuo si razlike- moram da priznam da ja volim razlike kod ljudi, mnogo...
Nego, da se vratim na temu- zanimljivo mi je to sto je meni oduvek bilo eroticnije zensko telo od muskog- nekako, mnogo vise lepih i pozeljjnih stvari ima na zenskom telu, sto se i primecuje,ako nista drugo, i po (zlo)upotrebi pomenutog u reklamne svrhe, na sve strane...to, prosto bode oci toliko jer cesto prelazi granice dobrog ukusa..., tako da, nekako, i kad hocu da se ogradim od tog utiska- ne mogu zbog tog silnog "bombardovanja " time...

Pa, kod mene je i strast prema muskima uvek pocinjala nekako uvrnuto- uvek je varnica prva iskakala zbog njihovog mozga, i onog neceg sto im izbija iz ociju, a ne zbog misica ili bilo cega drugog, fizickog...ja sam , izgleda, bas zesce "pod manu", a :) ?

Cupavka:
Pa, kod mene je i strast prema muskima uvek pocinjala nekako uvrnuto- uvek je varnica prva iskakala zbog njihovog mozga, i onog neceg sto im izbija iz ociju, a ne zbog misica ili bilo cega drugog, fizickog...ja sam , izgleda, bas zesce "pod manu", a :) ?
nisi bwe Cupavka "pod manu" :lol: I ja se palim na "mozdane vijuge iz ociju" :roll:
I miris ... hemija ako ne radi :arrow: nista :wink:

Baba???:
Š'o bi dotična rekla....

"Šta reći, a ne zaplakati!!" :lol: :lol: :lol: :lol: !!

8-) StvaRno Sta :twisted: BABO ??? MOJA OmILJETA :wink:
thmissyoupuppy.gif

Back