Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
pa svi ostali spavajumahamaja:8-) ok ... kapiram
alajd da ne bude ovo razgovor izmedju Makijavellija i Monteskjea:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa svi ostali spavajumahamaja:8-) ok ... kapiram
alajd da ne bude ovo razgovor izmedju Makijavellija i Monteskjea:wink:
Koj ce mi ta glupost... ne vidim nista interesantno u tome...mahamaja:Ok, da rezimiramoPitanje koje postavlja ova rema je ;
Lozis li se ...lozio li si se ... na bar 1. osobu istog pola![]()
aj sad :wink:
Ne spavamo... joj tek je 12 sata...Makijavelli:pa svi ostali spavaju
Spavamo ipak...tako je konanePetar_Pan3:Zato ste je ipak gro ekonomske moci u rukama muskaraca jos uvek... Kad vi zene budete imale vecu ekonomsku moc i reklame ce se promenuti... prosto... a do tad gledajte jedino sto vam se nudi.... :wink:
ej pa pricas sa muskarcima,nemoj da dovodis u pitanje nasu ljubav prema zenskim telima.Cupavka:Ma, bre Pero, ne smetaju meni te reklame niti ostalo slicno...nekad jesu, al , vise ne,... al', vidis, zahvaljujuci tome, mislim, zensko telo je, meni, erotski mnogo znacajnije nego musko, jbg...
?jastuk:@ Cupavka - i meni isto - to za zensko telo ;i uvek se okrecem za zenama .. u zivotu sam mozda uzivo videla 2 lika da su mi fizicki "zanimljivii" ...
:wink:nisi bwe Cupavka "pod manu"Cupavka:Pa, kod mene je i strast prema muskima uvek pocinjala nekako uvrnuto- uvek je varnica prva iskakala zbog njihovog mozga, i onog neceg sto im izbija iz ociju, a ne zbog misica ili bilo cega drugog, fizickog...ja sam , izgleda, bas zesce "pod manu", a?
I ja se palim na "mozdane vijuge iz ociju"
nista :wink:
8-) ne voLem mali ekranTV prijeMnikajastuk:pa i kod mene Cupavka , o tome ti pricam ... teshko da bi lepota mushkog tela molga da nas odvede bilo kuda ... a shta je ti mahamaja - samo ti je Tina sexy - gledaj malo u tv prijemnik , Stanislave![]()
zato sam na netu :wink:
8-) ja sam ga izBacila iz spavace sobeCupavka:E, i ja sam izbacila TV iz svoje dnevne sobe,i mnogo mi je lepo bez njega![]()

jastuk:@mammy : shakira je sexy kad igra ... nemoj , bre da je dirash![]()
Cupavka:e, stvarno,ovaj PSD se bas kaci svuda redom- i 'de treba i 'de ne...dakle, narode, vidim, na moje veliko zadovoljstvo da ova, teoretska -lez grupacija jos opstaje...
![]()
Pero,je neunistiv!

PLESsitnihDEMONA:Hoces da kazes da sam postao gori od Pera?Pero,je neunistiv!
![]()
Zar i ti sine Cupavka?![]()

...Baba???:Š'o bi dotična rekla....
"Šta reći, a ne zaplakati!!"![]()
![]()
![]()
!!