Само две нуклеарне бомбе могу да униште Америку!

Neće niko lansirati nuklearno oružje.
I ja mislim. Bilo bi suludo. Malo crnjaka(malolije🙄) IMG_20241123_151351.jpg

Ako hoćemo iskreno da, jer ubijaju prvi .TAKO SU U MOGUĆNOSTI ZBOG HIPERSONIČNE BRZINE.
Aha, znači Rusi ispaljuju rakete s nukelarnim glavama na sve one koji imaju nukelarno oružje, a budući da su hipersonične, nitko im ne stigne uzvratiti nego su uništeni načisto. :hahaha:
Pa jbt, nisi ti filoputin bez razloga, nego zbog kapaciteta.

Hrišćanski odgovor:

izvor: http://www.pravoslavieto.com/molitvoslov/molitvi/za_mir.htm

Molitva za mir

Uzdamo se u tebe, Gospode, i zazivamo tvoju pomoć: usliši naše molitve i pokaži veličinu svoje ljubavi prema čovječanstvu, poslavši mir svome narodu.
Sišao si s visina svoje božanske slave da spasiš grešnog čovjeka i da bude mir na zemlji i dobra volja među ljudima.
Ti si nam dao svoj mir, ne kao što svijet daje, jer tvoj mir je pravda i istina, život i dobrota.
Ali svijet se često udaljava od Tebe, Vođe mira, zanemaruje pravi mir koji si dao ljudima, i okreće svoje srce i um od pravednosti i istine.
Zato su tu okrutni i razorni ratovi i ti krvavi sukobi među narodima.
Nepravednici i tlačitelji ustaju po svijetu i zavjere dogovaraju protiv mirnih na zemlji, koji žele da borave u tvojoj naklonosti.
Ali ti, Gospodaru mira, ne odvraćaj se od nas grešnih i nedostojnih, i svojom desnicom, koja je moćna, povedi sve na put tvoga dobrog promisla i urazumi one od kojih zavisi zaustavljanje krvoprolića; usadi u njih pravednu i dobru misao, umiri njihova srca i daj im da upoznaju tvoj mir i da ljube tvoj zakon.
Podaj našem narodu, koji svoje nade povjerava Tebi i oslanja se na tvoju moć, da bude zaštićen pod tvojom rukom, da budemo zaštićeni od svakog nasilja i nepravde onih koji se s hordama dižu protiv nas, i da uživamo u pravednom miru, jer ti si sunce pravednosti, i nećeš ostaviti svoj narod posramljen, one koji slave tvoje presveto ime. Amin!

I ja mislim. Bilo bi suludo. Malo crnjaka(malolije🙄) Pogledajte prilog 1647665
ne znam za vas, ali amercka FEMA je dala instrukcije kako se spremiti, kako preziveti, i kasnije kako opstati... U SLUCAJU NUKLEARNOG RATA

fema je inace za krizne situacije, poplave i slicno, a sada vidimo da nas lozi da cemo da svetlimo u mraku

Dosli smo do kraja civilizacije, jos par godina za nas sto kaze EKV.
zeznuo sam se to je peti album a ovo je sesti -
- odlican album dum-dum, ja ga imam u bgd-u, ali nemoj da si pesimista, nije to zdravo
MADA JE CEO ALBUM PESIMISTICAN, NABIJEN EMOCIJAMA, ZAISTA... KIDA SRCE I DUSU, ja kada ga slusam uvek sam na ivici da se iskidam

Dum Dum (album)

edit:

Prilozi

• 1732551090138.png
    1732551090138.png
    50 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Aha, znači Rusi ispaljuju rakete s nukelarnim glavama na sve one koji imaju nukelarno oružje, a budući da su hipersonične, nitko im ne stigne uzvratiti nego su uništeni načisto. :hahaha:
Pa jbt, nisi ti filoputin bez razloga, nego zbog kapaciteta.
Циљ западних елита је да побију већи део становништва САД и Европе на овај или онај начин.Идеално би било да Руси обаве тај посао, и зато стално провоцирају Русију.Уколико Руси не буду први употребили нуклеарно оружје, западни статанисти ће преко Украјине лансирати нуклеарни напад на Русију, да би Русија одговорила истом мером.

Циљ западних елита је да побију већи део становништва САД и Европе на овај или онај начин.Идеално би било да Руси обаве тај посао, и зато стално провоцирају Русију.Уколико Руси не буду први употребили нуклеарно оружје, западни статанисти ће преко Украјине лансирати нуклеарни напад на Русију, да би Русија одговорила истом мером.
pa ja zato i kazem da je najbolje da odmah izadju sa ciljem da zavladaju celim svetom, da se zna na cemu smo, da odmah ucimo ruski jezik na vreme

Back