- Poruka
- 35.138
Šabane pozdravi se od amerike kakva je bila![]()
Amerika je ka Crna Gora vjecna!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šabane pozdravi se od amerike kakva je bila![]()
Ako hoćemo iskreno da, jer ubijaju prvi .TAKO SU U MOGUĆNOSTI ZBOG HIPERSONIČNE BRZINE.Primijetimo da su siroti Rusi uvjereni da samo oni imaju nuklearno oružje.
Amerika je ka Crna Gora vjecna!
Aha, znači Rusi ispaljuju rakete s nukelarnim glavama na sve one koji imaju nukelarno oružje, a budući da su hipersonične, nitko im ne stigne uzvratiti nego su uništeni načisto.Ako hoćemo iskreno da, jer ubijaju prvi .TAKO SU U MOGUĆNOSTI ZBOG HIPERSONIČNE BRZINE.
Jesa iliti Zidov sto vi kazete.
Dosli smo do kraja civilizacije, jos par godina za nas sto kaze EKV.I ja mislim. Bilo bi suludo. Malo crnjaka(malolije) Pogledajte prilog 1647665
Bojim se da si u pravu, ali poričem to.Dosli smo do kraja civilizacije, jos par godina za nas sto kaze EKV.
Jeste, mada ovaj put je za razliku od svih ostalih propala Amerika.Nisam čitao, jel opet neka tema o propasti zapada?![]()
ne znam za vas, ali amercka FEMA je dala instrukcije kako se spremiti, kako preziveti, i kasnije kako opstati... U SLUCAJU NUKLEARNOG RATAI ja mislim. Bilo bi suludo. Malo crnjaka(malolije) Pogledajte prilog 1647665
zeznuo sam se to je peti album a ovo je sesti -Dosli smo do kraja civilizacije, jos par godina za nas sto kaze EKV.
Nisam pesimista nego realan.odlican album, ja ga imam u bgd-u, ali nemoj da si pesimista, nije to zdravo
Циљ западних елита је да побију већи део становништва САД и Европе на овај или онај начин.Идеално би било да Руси обаве тај посао, и зато стално провоцирају Русију.Уколико Руси не буду први употребили нуклеарно оружје, западни статанисти ће преко Украјине лансирати нуклеарни напад на Русију, да би Русија одговорила истом мером.Aha, znači Rusi ispaljuju rakete s nukelarnim glavama na sve one koji imaju nukelarno oružje, a budući da su hipersonične, nitko im ne stigne uzvratiti nego su uništeni načisto.
Pa jbt, nisi ti filoputin bez razloga, nego zbog kapaciteta.
pa ja zato i kazem da je najbolje da odmah izadju sa ciljem da zavladaju celim svetom, da se zna na cemu smo, da odmah ucimo ruski jezik na vremeЦиљ западних елита је да побију већи део становништва САД и Европе на овај или онај начин.Идеално би било да Руси обаве тај посао, и зато стално провоцирају Русију.Уколико Руси не буду први употребили нуклеарно оружје, западни статанисти ће преко Украјине лансирати нуклеарни напад на Русију, да би Русија одговорила истом мером.