Samo drugari?

Moj omiljeni.

Pevac svako jutro ulazi u kokosinjac, poredja koke u red i yebe redom svaku i cim dodje do poslednje, njoj samo otkine jedno perce.
I tako svako jutro i koka pocne da se brine: Sta mu je, jel mu se ne svidjam. I odluci da ga to pita sledece jutro.
I tako dodje jutro, petao redom koke, dodje do nje, otkine joj perce, a koka ce: Je li bre petle? Sto ti svaku koku a mene neces? Jel ti nisam lepa?
A petao ce: A neee, tebe voulim, tebe cu da yeubem goulu.

Zašto ona daje ,,svakom" osim meni koji sam zaljubljen u nju. Znači hoće sa likom koga baš briga za nju i koristi je samo da bi imao još jednu recku da udari, dok meni kaže kako nemamo ništa zajedničko i kako smo samo drugari.
A ti baš ubedjen da treba tebi da da jer ti je baš baš stalo? Nekako imam osećaj da se i ona nešto pita.
Znači nisi izbor, a što nisi to je pitanje iskustva, pa ćeš naučiti jednog dana šta je muškarac...

Zašto ona daje ,,svakom" osim meni koji sam zaljubljen u nju. Znači hoće sa likom koga baš briga za nju i koristi je samo da bi imao još jednu recku da udari, dok meni kaže kako nemamo ništa zajedničko i kako smo samo drugari.
Poslednja tvoja rečenica je objašnjenje, ako ti je rekla da nemate ništa zajedničko, da te smatra drugarom, zašto misliš da ona greši jer ne želi bliske odnose sa tobom?

I šta onda, ne sviđa joj se, ne želi takav odnos sa njim i odmah je zbog toga najgora? Cilj mu je da ima ses sa njom bez obzira što je nezainteresovana za njega, kao partnera već ga ceni kao druga?
Covjek je zaljubljen imaj malo suosecanja za to stanje
Treba mu se predociti Kako nabezbolnije da se odljubi I da prestane da je idealizira

Vreme je da pustis niz vodu i nju i svoja osecanja, i okrenes novi list. Ovo vec prelazi u opsesiju, pokusao si nije islo onako kako si hteo, vreme da se ide dalje.

Back