samo da znam ko sam

doktor Pavel

Zainteresovan član
Poruka
115
postovani ... mozda ovoj temi nije mesto tu mozda nece ispuniti moja ocekivanja ali ipak cu pokusati ... molim sve voljne koji bi mogli da mi pomognu dobro dosla mi je svaka informacija ... od 1976 godine sam bio u domu za nezbrinutu decu u zvecanskoj , pre nekoliko godina sam dosao do saznanja da imam i rodjenu sestru koja je takodje bila data na usvajanje , 1980 godine kad i ja ... sestra bi trebala da bude otprilike 1970 godiste , bioloska majka nam je radojka gajic , po nezvanicnim informacijama ona je poreklom iz okoline bieline , ako je podatak istinit onda sestra kad je rodjena 13 9 1970 adresa prebivalista joj je bila gornji magnojevic , bosna , ja sam rodjen 1974 u beogradu i tada se radojka vodila pod prezimenom petrovic gajic a ime mog bioloskog oca je navodno mihajlo petrovic , to je sve sto trenutno znam od podataka , unapred se zahvaljujem ....

Nisi im nteresna grupa za gledanost, ko ih .... mozda da probas da se savetujes sa nekom pravnom sluzbom ili pitaj neko pravno lice da te uputi ako si u mogucnosti, verujem da ce ti oni dati kvalitetnije odgovore nego sto ces dobiti na forumu.

Kako si ti saznao za trenutne informacije?

neke informacije imam iy dokumentacije a neke sam saynao od oca usvojitelja i socijalne radnice koja je radila moje i sestrino usvajanje , medjutim kad sam bio u kontaktu sa tom radnicom ona je vec bila u penziji ali obecala je da ce mi pomoci oko toga medjutim nezadugo je preminula i ostao sam bez preciznijih saznanja

Poslednja izmena:
komplikovano pitanje...
ali svakako mislim da u Zvecanskoj mogu da ti pomognu jer imaju evidenciju tj dokumentaciju...
sa koje opstine je bila socijalna radnica koja je radila na usvajanju?probaj u tom centru za socijalni rad...i oni imaju dokumentaciju...

postovani ... mozda ovoj temi nije mesto tu mozda nece ispuniti moja ocekivanja ali ipak cu pokusati ... molim sve voljne koji bi mogli da mi pomognu dobro dosla mi je svaka informacija ... od 1976 godine sam bio u domu za nezbrinutu decu u zvecanskoj , pre nekoliko godina sam dosao do saznanja da imam i rodjenu sestru koja je takodje bila data na usvajanje , 1980 godine kad i ja ... sestra bi trebala da bude otprilike 1970 godiste , bioloska majka nam je radojka gajic , po nezvanicnim informacijama ona je poreklom iz okoline bieline , ako je podatak istinit onda sestra kad je rodjena 13 9 1970 adresa prebivalista joj je bila gornji magnojevic , bosna , ja sam rodjen 1974 u beogradu i tada se radojka vodila pod prezimenom petrovic gajic a ime mog bioloskog oca je navodno mihajlo petrovic , to je sve sto trenutno znam od podataka , unapred se zahvaljujem ....

Probaj preko socijalnog

Back