samo da pitam...

madamX

Početnik
Poruka
36
Ako se za partnerske veze gledaju prva i sedma kuca, da li to znaci da se za dalji razvoj veze gledaju dispozitori planeta koje se u tim kucama nalaze. Imam ovde Sunce u prvoj, Strelac i Saturn u sedmoj, Rak. Znaci Jupiter u drugoj, a Mesec u osmoj - u opoziciji. Da li to znaci propast veze? Njemu je u prvoj saturn, u jarcu a sedma je u raku, bez planeta.
Molim da mi neko ovo pojasni.Hvala!
 
Ako su npr. kod tebe Sunce i Saturn u opoziciji, njhovi dispozitori koji su takođe u opoziciji bi govorili o određenom neskladu koji se održava.
Ako posmatraš odnos vladara 1. i 7. polja - moraš posmatrati da li su oni u aspektu, pa potom da li su njihovi dispozitori i u kakvom aspektu.
 
Ja sam shvatila kao da je pitala za slaganje nje i partnera - nje kao 1. kuća i njega kao 7.
Al' sam ga zapetljala ... :roll:
Otpada priča o Suncu i Saturnu, naravno u ovom kontekstu (iako i oni dobrim delom govore o njoj - Sunce u 1. i Saturn u 7. o njemu ali to nije suština). Za ovo što sam ja htela da kažem - procenjivanje sklada kroz odnos vladara 1. i 7. gledaju se oni, i njihovi dispozitori.

Naravno da se veze gledaju kao 5. i 7. ali ona je malo neprecizno postavila pitanje, sad tek ne znam šta je htela da pita. "Malo" smo se pogubili oko dispozitora, planeta u kući ... kao što se da videti :?
 
Ajd' da vidimo:

attachment.php


Radi! Eh, ponekad su stvari tako jednostavne!

Evo i sinastrije:

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=k4pfilelwu7FJ-u1156799633
 
Zaplet pocinje od trenutka ulska Saturna u Lava, a u moju 8. kucu.
Dosta mi je zapleta, hocu rasplet, saturn je sad u Devici, i mada ima jos vremena - mora da se zna neki red.A ja sam ipak kao dupli Strelac nestrpljiva..
 

Back
Top