Samo da je muž sretan

Opet neki novi? Pitam se gdje ja zivim? Bio sam slijep i neinformiran dok nisam dosao na Krstaricu.

Moderacije i administracija se zahvaljuje za divno ocenjivanje našeg foruma! Mnogo nam je drago da ste uz nas informisani! Mi nastojimo da i dalje ostanemo kutak na koji će rado da svratite na čašicu priče kli dve ili tri 😃

Srdačan pozdrav

Moderatorka (jedna tamo) sa krstarice

Ljudi pao je Milo Djuka

🥳🥳🎉🥂🍾

7gsutg.jpg

🐈

Meni u ovoj prici fascinantno koliko ona zapravo cisti po kuci.
Ne mozes a da se ne zapitas.

Jel stalno cisti?
Ili cisti samo kad on ode kod druge?

Ako, je to jel to neki njen kink? Fazon, dodje joj iz dupeta u glavu - dok ja ovde cistim i bavim se trivijalnim glupostima, moj muskarac ode i onda shvati kako je taj proces misli uzbudi?

I ako cisti samo kad on ode kod druge, koliko je to frekventno? Pitam i higijene radi.

Nije to lose. Ionako mnogim zenama treba drama za dobar zegz. Ovo je ono - idi mi dodji mi. Vruce hladno. Na to padaju mnoge. Gubatiak paznje i osecaja sigurnosti. I onda kad se vrate rke koke:
You smell like her you pig. What did she do to you? Didi she suck you better? Huh? Answer meeee

Meni u ovoj prici fascinantno koliko ona zapravo cisti po kuci.
Ne mozes a da se ne zapitas.

Jel stalno cisti?
Ili cisti samo kad on ode kod druge?

Ako, je to jel to neki njen kink? Fazon, dodje joj iz dupeta u glavu - dok ja ovde cistim i bavim se trivijalnim glupostima, moj muskarac ode i onda shvati kako je taj proces misli uzbudi?

I ako cisti samo kad on ode kod druge, koliko je to frekventno? Pitam i higijene radi.
On joj je naredio da čisti, prosta stvar. Nju uzbuđuje što ona izvršava njegove naredbe :p
Pretpostavljam da joj govori da čisti i u drugim prilikama

Back