Samo da je muž sretan

Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
ajde da i ja malo budem ozbiljan , znači
žena bi da pegla pere kuva posprema stan gleda decu i na kraju dana još i da bude opičena , sve ovo nije nikakav problem sam po sebi ali , ja bi malo izvrnuo stvari , pa polovina od onih kućnih radinosti kojima se žena zabavlja tokom dana da on uradi to
ovako ispada da je tipka totalno aseksualna kada sve to dozvoljava
ih bre što moja nije nalik ovoj

ajde da i ja malo budem ozbiljan , znači
žena bi da pegla pere kuva posprema stan gleda decu i na kraju dana još i da bude opičena , sve ovo nije nikakav problem sam po sebi ali , ja bi malo izvrnuo stvari , pa polovina od onih kućnih radinosti kojima se žena zabavlja tokom dana da on uradi to
ovako ispada da je tipka totalno aseksualna kada sve to dozvoljava
ih bre što moja nije nalik ovoj
Da nije ta slika malo naivna? Tipa ona pegla, pere, sprema, izadje na potok i daskom lupa ves. A on sedi, digao noge na sto, gleda tv po ceo dan i onda uvece mu se prihebe.
Mislim, ne kazem da toga nema, ali da su to ipak netipicni primeri.

nemoj da prevrtjesh ochima:maca:

o tome se pricha trenutno na internetu na domachim portalima sam primetila da zhene osudjuju zhenu dok mushkarci "chestitaju" da je prava riba
Riba možda jeste ali kakva.. da je prava njen muž bi bio slijepac za druge žene.
Ona kao da prosi njegovu ljubav u smislu daj šta daš, pa taman me varao i sa cijelim kvartom.
Kakvo bre čestitanje.. to je za čudjenje i nevjeriicu,tipa vjerovali ili ne. :rtfm:
Mislim da je "priča" bolesna, naduvana i neistinita, tek da pobudi pažnju..

Riba možda jeste ali kakva.. da je prava njen muž bi bio slijepac za druge žene.
Ona kao da prosi njegovu ljubav u smislu daj šta daš, pa taman me varao i sa cijelim kvartom.
Kakvo bre čestitanje.. to je za čudjenje i nevjeriicu,tipa vjerovali ili ne. :rtfm:

a gde je izvor za tu tvrdnju?

Raspitaj se među rodbinom.
Ima toga kolko hoćeš na Balkanu

Back