Samo da je muž sretan

– To njegovo spavanje s drugim ženama, to je doista mali dio naše veze. Ne smeta mi – rekla je Monika.

Džon je naveo da je njegova supruga “cool”.

– Mislim da bi mnogi muškarci željeli živjeti tako, to nam je u genima, tako smo programirani – rekao je.
Monika kaže kako nikad nije planirala imati veliku karijeru.

– Iskreno, ne želim raditi, volim biti domaćica i brinuti se za muža. Otkako sam gledala film ‘Stepford Wives’, znala sam da želim takav život – ispričala je.

Kaže kako je mnogi čudno gledaju zbog uloge koju je odabrala, ali ima i onih koji je u tome podržavaju i ne vide ništa loše ako su njih dvoje tako sretniji. Prisjetila se neugodnih iskustava.

Kuha i vježba​

Njen tipičan dan vrti se oko vježbanja kako bi izgledala savršeno za muža, zatim oko kuhanja onoga što on voli jesti, brige o kući i ispunjavanju svih Johnovih želja.

– Džon voli moje kuhanje. Uvijek kaže da je hrana moje područje i samo želi finu večeru. Ako od mene traži nešto određeno, uvijek dobije ono što želi. Voli da se lijepo odijevam kod kuće, onako seksi-sportski, i ne voli da se šminkam u kući. Volim kad mi daje upute – rekla je Monikca.

Smatra da bi svi trebali živjeti kao njih dvoje, bili bi sretniji i manje se razvodili.

– Ljudi su danas toliko nesretni, uvijek traže sljedeću uzbudljivu stvar. Pa zašto jednostavno ne prigrle ono što jesu, sebe onakvima kakvi su stvoreni? Imali bismo manje razvoda i mislim da bi ljudi općenito bili sretniji – rekla je Monika, a prenosi nypost.com.

– To njegovo spavanje s drugim ženama, to je doista mali dio naše veze. Ne smeta mi – rekla je Monika.

Džon je naveo da je njegova supruga “cool”.

– Mislim da bi mnogi muškarci željeli živjeti tako, to nam je u genima, tako smo programirani – rekao je.
Monika kaže kako nikad nije planirala imati veliku karijeru.

– Iskreno, ne želim raditi, volim biti domaćica i brinuti se za muža. Otkako sam gledala film ‘Stepford Wives’, znala sam da želim takav život – ispričala je.

Kaže kako je mnogi čudno gledaju zbog uloge koju je odabrala, ali ima i onih koji je u tome podržavaju i ne vide ništa loše ako su njih dvoje tako sretniji. Prisjetila se neugodnih iskustava.

I ja od kako sam gledala ono Rich Kids of Asia ili tako nešto, isto želim takav život, a isto tako da sedim kući i da me ne zanima karijera. :lol:

Cuj kazem sto bi ja napravila,to podrzavati ne mogu jer sigurno s moje strane nije normalno.
prema kojim etickim normativima ? Logika, mentalitet, zdrav razum, nasledje.............?

sta bi javnost u 19 veku mislila o bikini-modi danasnjice ? Danas je bikini uobicajena garderoba svake dame.

Slika44.jpg

Bikini.jpg

prema kojim etickim normativima ? Logika, mentalitet, zdrav razum, nasledje.............?

sta bi javnost u 19 veku mislila o bikini-modi danasnjice ? Danas je bikini uobicajena garderoba svake dame.

Pogledajte prilog 1318123

Pogledajte prilog 1318124
Off topic
Niti se ta gospoja kupala u toj haljini u moru, niti bi ova druga prosetala kroz hladan dvorac u bikiniju.
Mada ne kazem da mi ova druga varijanta ne deluje veri hot...

Off topic
Niti se ta gospoja kupala u toj haljini u moru, niti bi ova druga prosetala kroz hladan dvorac u bikiniju.
Mada ne kazem da mi ova druga varijanta ne deluje veri hot...
a u cemu se doticna dama iz 19 veka kupala na reci i dal u prisustvu muskaraca?
bikini je u 19 veku bila fantazija, cak ni najpokvareniji muskarci tog vremena nisu zamisljali tako razgoliceno zensko telo u javnosti.
I misljenje ove amerikanke je danas kod mnogih fantazija a dali ce biti i za 100 godina, kao u slucaju bikini-mode?

a u cemu se doticna dama iz 19 veka kupala na reci i dal u prisustvu muskaraca?
bikini je u 19 veku bila fantazija, cak ni najpokvareniji muskarci tog vremena nisu zamisljali tako razgoliceno zensko telo u javnosti.
I misljenje ove amerikanke je danas kod mnogih fantazija a dali ce biti i za 100 godina, kao u slucaju bikini-mode?
Pa drugacije se gledalo na javni moral. A sad sta se sve desavalo iza kulisa...oh man...
82d0ec429cb364dbdfd2a7c89117f829.jpg

Sad mešaš babe i žabe.
Bikini je moda,a ovo su bračni odnosi - nije baš za poređenje.
dobro, ajmo u bracne odnose. Kada je ukinuta poligamija u ljudskom drustvu ?
Danas o poligamiji pricamo ko da se radi o najvecem zlocinu u covecanstvu a ta "bracna" formula opstajala je vekovima, ako ne i milenijumima u ljudskom drustvu............sve dok piscima Biblije nije pala na pamet monogamija.

dobro, ajmo u bracne odnose. Kada je ukinuta poligamija u ljudskom drustvu ?
Danas o poligamiji pricamo ko da se radi o najvecem zlocinu u covecanstvu a ta "bracna" formula opstajala je vekovima, ako ne i milenijumima u ljudskom drustvu............sve dok piscima Biblije nije pala na pamet monogamija.
Opstala,misliš,samo u varijanti da muškarac ima više žena.

A poliandrija ? Zašto to nije prihvaćeno nikada ?

Back