Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 16.568
Sigurno je bila napusena....Čuj,ne smeta joj...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sigurno je bila napusena....Čuj,ne smeta joj...
Несретница… нормална жена такво понижавање не трпи...Ovih dana se vrti priča jednog bračnog para
esencija priče je upravo ovo na sliki
Pogledajte prilog 1318074
– To njegovo spavanje s drugim ženama, to je doista mali dio naše veze. Ne smeta mi – rekla je Monika.
Džon je naveo da je njegova supruga “cool”.
– Mislim da bi mnogi muškarci željeli živjeti tako, to nam je u genima, tako smo programirani – rekao je.
Monika kaže kako nikad nije planirala imati veliku karijeru.
– Iskreno, ne želim raditi, volim biti domaćica i brinuti se za muža. Otkako sam gledala film ‘Stepford Wives’, znala sam da želim takav život – ispričala je.
Kaže kako je mnogi čudno gledaju zbog uloge koju je odabrala, ali ima i onih koji je u tome podržavaju i ne vide ništa loše ako su njih dvoje tako sretniji. Prisjetila se neugodnih iskustava.
P mani to zvuci vise kao da ga voli. I to neizmerna ljubav van seksualne obaveze. "Idi ljubavi, slobodno spavaj s tim zenama, ja cu te cekati kuci i topao rucak" Nekako mi vise zvuci kao ljubav iz snova,A možda ga i ne voli
prema kojim etickim normativima ? Logika, mentalitet, zdrav razum, nasledje.............?Cuj kazem sto bi ja napravila,to podrzavati ne mogu jer sigurno s moje strane nije normalno.
Off topicprema kojim etickim normativima ? Logika, mentalitet, zdrav razum, nasledje.............?
sta bi javnost u 19 veku mislila o bikini-modi danasnjice ? Danas je bikini uobicajena garderoba svake dame.
Pogledajte prilog 1318123
Pogledajte prilog 1318124
Sad mešaš babe i žabe.prema kojim etickim normativima ? Logika, mentalitet, zdrav razum, nasledje.............?
sta bi javnost u 19 veku mislila o bikini-modi danasnjice ? Danas je bikini uobicajena garderoba svake dame.
"Zaostali u razvoju"!Ovih dana se vrti priča jednog bračnog para
esencija priče je upravo ovo na sliki
Pogledajte prilog 1318074
a u cemu se doticna dama iz 19 veka kupala na reci i dal u prisustvu muskaraca?Off topic
Niti se ta gospoja kupala u toj haljini u moru, niti bi ova druga prosetala kroz hladan dvorac u bikiniju.
Mada ne kazem da mi ova druga varijanta ne deluje veri hot...
Sta skaces jbt, pa jasno je rekla da čovek samo spava sa drugim zenama. Niko ne pominje sex, mozda lik ima problem sa stitnom zlezdom pa mu se enormno spava.Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
Pa drugacije se gledalo na javni moral. A sad sta se sve desavalo iza kulisa...oh man...a u cemu se doticna dama iz 19 veka kupala na reci i dal u prisustvu muskaraca?
bikini je u 19 veku bila fantazija, cak ni najpokvareniji muskarci tog vremena nisu zamisljali tako razgoliceno zensko telo u javnosti.
I misljenje ove amerikanke je danas kod mnogih fantazija a dali ce biti i za 100 godina, kao u slucaju bikini-mode?
dobro, ajmo u bracne odnose. Kada je ukinuta poligamija u ljudskom drustvu ?Sad mešaš babe i žabe.
Bikini je moda,a ovo su bračni odnosi - nije baš za poređenje.
odlicno receno. Tako je i danas. Izigravamo moraliste, puritance...............a "iza kulisa".......... sacuvaj boze.Pa drugacije se gledalo na javni moral. A sad sta se sve desavalo iza kulisa...oh man...
![]()
Opstala,misliš,samo u varijanti da muškarac ima više žena.dobro, ajmo u bracne odnose. Kada je ukinuta poligamija u ljudskom drustvu ?
Danas o poligamiji pricamo ko da se radi o najvecem zlocinu u covecanstvu a ta "bracna" formula opstajala je vekovima, ako ne i milenijumima u ljudskom drustvu............sve dok piscima Biblije nije pala na pamet monogamija.
Zasto si takva netolerantna?Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
Tebi se dopadaju takve žene ?Zasto si takva netolerantna?
![]()