- Poruka
- 39.948
Ovih dana se vrti priča jednog bračnog para
esencija priče je upravo ovo na sliki
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно. У фазону је муко моја пређи на другога. Тај брак јој одговара из неког разлога али блискост не. Не верујем у јаке емоције и еротску привлачност а да ти не сметају излети са стране.Boli je q za njega. Samo je postavila javnu reklamu da je sada saleće za sex pola grada
Tako je
to je ljubav
seks nema veze sa ljubav.Srami te se
Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....Ovih dana se vrti priča jednog bračnog para
Pogledajte prilog 1318074
a sta ako i nju neko stanca? precutni dogovor ?Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
Iskreno,, bolje bi im bilo da se raziđu,,to sigurno dugo nece potrajati....a sta ako i nju neko stanca? precutni dogovor ?
A mozda je to i uzbudjuje?
a bas si sigurna ? il iznosis svoje misljenje ?Iskreno,, bolje bi im bilo da se raziđu,,to sigurno dugo nece potrajati....
A sto nije tako.
E tako to rade normalne
Cuj kazem sto bi ja napravila,to podrzavati ne mogu jer sigurno s moje strane nije normalno.a bas si sigurna ? il iznosis svoje misljenje ?
Тачно. У фазону је муко моја пређи на другога. Тај брак јој одговара из неког разлога али блискост не. Не верујем у јаке емоције и еротску привлачност а да ти не сметају излети са стране.