- Poruka
- 26.524
Ovih dana se vrti priča jednog bračnog para
esencija priče je upravo ovo na sliki
Тачно. У фазону је муко моја пређи на другога. Тај брак јој одговара из неког разлога али блискост не. Не верујем у јаке емоције и еротску привлачност а да ти не сметају излети са стране.Boli je q za njega. Samo je postavila javnu reklamu da je sada saleće za sex pola grada👍
Tako je
to je ljubav
seks nema veze sa ljubav.Srami te se
![]()
Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....Ovih dana se vrti priča jednog bračnog para
Pogledajte prilog 1318074
a sta ako i nju neko stanca? precutni dogovor ?Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
Rekla bi ja njemu,kupi prnje pa neka te te druge peru i peglaju,spremaju hranu.....Pa ti štancaj koga hoces....
Iskreno,, bolje bi im bilo da se raziđu,,to sigurno dugo nece potrajati....a sta ako i nju neko stanca? precutni dogovor ?
A mozda je to i uzbudjuje?
a bas si sigurna ? il iznosis svoje misljenje ?Iskreno,, bolje bi im bilo da se raziđu,,to sigurno dugo nece potrajati....
A sto nije tako.😂
E tako to rade normalne
Cuj kazem sto bi ja napravila,to podrzavati ne mogu jer sigurno s moje strane nije normalno.a bas si sigurna ? il iznosis svoje misljenje ?
Тачно. У фазону је муко моја пређи на другога. Тај брак јој одговара из неког разлога али блискост не. Не верујем у јаке емоције и еротску привлачност а да ти не сметају излети са стране.