lepo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok se folirant ne pokaze da je folirant, nebitno koji pol je u pitanjuRečenica iz druge teme. Neko reče važno je u odnosu da bude lepo.
Da li se spontano dolazi do toga da bude lepo više od par meseci? Recimo par meseci su zauzeti sexom. Većina veza danas tako i funkcioniše, kažu više nije lepo aj ciao. Ne kažem da to nije kul opcija, ali pokazuje neku dozu idenja lin ijom manjeg otpora. A često takvi muškarci i žene i sa 50 još uvek traže partnera za stalnije.
Koliko prema vašem iskustvu traje to samo da je lepo bez nekih napora.. Onako spontano?
Rečenica iz druge teme. Neko reče važno je u odnosu da bude lepo.
Da li se spontano dolazi do toga da bude lepo više od par meseci? Recimo par meseci su zauzeti sexom. Većina veza danas tako i funkcioniše, kažu više nije lepo aj ciao. Ne kažem da to nije kul opcija, ali pokazuje neku dozu idenja lin ijom manjeg otpora. A često takvi muškarci i žene i sa 50 još uvek traže partnera za stalnije.
Koliko prema vašem iskustvu traje to samo da je lepo bez nekih napora.. Onako spontano?
Oni koji su se davno rastali od svog zivota na nekoj zeleznickoj stanici.Zivot otisao u jednom smeru, oni u drugom...Ili ne žele ništa da ulažu? Nemaju kapacitet?
Isto mislim.Па само питко и јесте лепо.
Зато и нисам за тражење партнера, као мисију. Људи се нађу и кад се не траже. Само те стрефи.
Budi moj gost u NS ... da ispunimo bonus upoznavanja za narednu deceniju.To možda kod vas koji srećete nove osobe češće od jednom u dve godine :/
veze ako ista valjaju nemaju ama bas nikaki cilj..dvoje se nadju i spoje i cao... kakav qurchevi cilj je za to potreban?Upravo. Pitanje je šta je cilj veze. Ko želi samo da mu bude lepo, jasno je da partnera doživljava uglavnom kao objekt zadovoljstva
to na pocecima je zaljubljenost, noseni smo strascu, dobro, u pauzama izmeu sexa i popricas ali ljubav je nuzna za trajanje, to jos uvik nije ljubav...mozda se ljubav razvije, mozda nas pronade i dotakne, sama strast i sex oko pola godine....Rečenica iz druge teme. Neko reče važno je u odnosu da bude lepo.
Nekoliko dana traje to kod mene. Čim prođemo sve poze počnem da zavirujem šta ima u glavi.Rečenica iz druge teme. Neko reče važno je u odnosu da bude lepo.
Ne mnogoKoliko prema vašem iskustvu traje to samo da je lepo bez nekih napora
crni milaneNe mnogo
Zato i ne verujem da sam za brak i ostale dugometražne filmove
Neka je svima lepo što duže
Ti si šoucrni milane
pre 25 sam insistirala na dugometražnoj vezi sa muškarcem i nikako nije išlo....
sa 25 sam prestala da tražim partnera za stalno, shvatila sam da mogu nekog i jednokratno da potrošim
i sada kad se osvrnem
od tog momenta nisam bila sama...i nisam morala nikog da tražim niti da očekujem dugoročnu zainteresovanost i gledam netremice u telefon koji ne zvoni
Ako nešto moramo (duga veza, brak, deca, faks, poso, karijera...) kočnica u glavi blokira svu energiju koja nam je potrebna za život.
Ponekad napišeš nešto vrlo smisleno i ljudskija bi po temi naslutio da se pauli dojadilo trpanja i menjanja ebaca
mirise na romantiku pomalo... ko da joj dojadilo...
imas li djece dok tak orazmisljas godinama?
Kako si lepo sroccila nesto o cemu ja razmisljam godinama...
i pisem gluposti umesto jedne jednostavne recenice.
respect.
![]()
Nijesu te vaspitavali u vaspitanjuou crni mico
vaspitavali su mene mico black
da branim drzavu, da krvarim gace, da stitim slabije, da uvjek drzim do obraza
da stvari nazivam pravim rijecima, ne uvijam u masnicu
rekoh ti mirise mi da je ceznjiva, da je sita tih jebarluka, koji i ne vode nicemu do tome da vrlo brzo kak oti velis ne bude lijepo...
Misliš da si jedini koji je služio otadžbini?jesu mico
i to idealno
crno je crno ne moze biti bjelo
obraz je obraz
dok mi ovako vaspitani ginusmo godinama krvareci gace za ovaj narod, vi akademici sve bog te prdite pod krevetom...
imas li ti djece brekalo?
Ovakvi postovi su izuzetno uvredljivi po svim merilima. Za to sledi privremena zabrana pristupa forumu.ja bi po temi naslutio da se pauli dojadilo trpanja i menjanja ebaca
mirise na romantiku pomalo... ko da joj dojadilo...
Mito, zahvaljujem.Ovakvi postovi su izuzetno uvredljivi po svim merilima. Za to sledi privremena zabrana pristupa forumu.
Kao što drugi poštuju tvoje moralne standarde tako i ti treba da poštuješ izbor drugih, naročito kada dodješ na ovaj forum (LJiS). Ovde nema mesta za politiku i teško patrijahalno moralisanje. Možeš da izneseš svojh stav ali ne možeš da zlostavljaš sve članove.