Samo 7 klika na miša za svoj web sajt

• Začetnik teme Začetnik teme Jednostavno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

Jednostavno

Gost
Da bi se napravio web sajt
potrebno je tačno 7 klika na miša
Evo i kojih:

1.Podizanje dreamwavera
2.klik na drawlayer
3.klik i otvaranje lejera
i pisanje teksta u njemu
4.klik i otvaranje lejera
5.klik na insertimage
6.klik na selektovanu sliku
7.klik na File i na Save

Da bi se postavio web sajt na internet
potrebno je tačno 4 klika na miša
Evo i kojih:

1.podizanje FTP programa
2.klik na connect
3.klik na websajt i na slike
4.klik za prenos na net

Znanje je sila znanje je moć ali ne uvijajte ga u pakete i kutije i ne krijte ga u pećinama.
Pomozite početnicima i ne pljujte previše.

sto se ove teme tice, svoje sam rekao, a voleo bih da cujem i sva misljenja jer se ne bih slozio sa ovim postom U POTPUNOSTI.

Cisto bih spomenuo da sam i sam poceo ne znam ni sam kako ali se nisam prenemagao i vikao pomozite, pomozite vec sam sam muckao glavom i time sticao znanja.

Pa evo upravo sam i ja pokusao da pratim ovo uputstvo i znate dokle sam stigao, hahaha poceo sam da se smejem svojoj gluposti sto sam uopste i pokusao ovo da odradim.
Pa ako bas hoces da znas da bi to i odradio moras imati pripreljen sav materijal, znaci slike grafiku... a to znaci rad u photoshopu, corel-u, flashu, malo u javi a o HTML-u i da ne govorim.

Pa svako moze da otvori DW ili FP i ubaci jednu sliku i text a sta je sa ostalim?
Ovaj forum je posvecen kako profesionalcima tako i pocetnicima i naprednim korisnicima da izvuku maximum ili bar koliko im je potrebno.

Hackers:
Pa evo upravo sam i ja pokusao da pratim ovo uputstvo i znate dokle sam stigao, hahaha poceo sam da se smejem svojoj gluposti sto sam uopste i pokusao ovo da odradim.
Pa ako bas hoces da znas da bi to i odradio moras imati pripreljen sav materijal, znaci slike grafiku... a to znaci rad u photoshopu, corel-u, flashu, malo u javi a o HTML-u i da ne govorim.

Pa svako moze da otvori DW ili FP i ubaci jednu sliku i text a sta je sa ostalim?
Ovaj forum je posvecen kako profesionalcima tako i pocetnicima i naprednim korisnicima da izvuku maximum ili bar koliko im je potrebno.

He,he,he
upravo je to i bila svrha ove male šale.
Da pokaže da web dizajn nije bogom dan samo određenim "genijalcima" već da iza 7 klikova postoji veliki rad i učenje.

jednostavno:
Hackers:

He,he,he
upravo je to i bila svrha ove male šale.
Da pokaže da web dizajn nije bogom dan samo određenim "genijalcima" već da iza 7 klikova postoji veliki rad i učenje.
izvinucesh, ali delovalo je da si mrtav ozbiljan tako da bash nisam siguran da je u putanju sala :?

Back