mekflaj
Poznat
- Poruka
- 7.436
Nema žene da ti prica, dece da kukaju, da vrište, sloboda čoveče...
Ili baš i nije tako?
Dobro došli,
koliko nas ima takvih?
Ili baš i nije tako?
Dobro došli,
koliko nas ima takvih?
Nema žene da ti prica, dece da kukaju, da vrište, sloboda čoveče...
Ili baš i nije tako?
Dobro došli,
koliko nas ima takvih?
A sada, kada imam para, a nemam skim da trošim ČPPrijavljujem se.
Super mi je, radim sta zelim, jedino bi volio imati malo vise novaca.
Kako nemam?A sada, kada imam para, a nemam skim da trošim ČP
Šta će ti pare ako nemaš na koga da trošiš?
Ne znam, ja nemam osećaj za pare, sve bih spucao momentalno i onda išao da prosim za hranu ČPKako nemam?
Pa na sebe.
![]()
![]()
![]()
Dao bi strucnjacima da upravljaju njima, znaju svakako vise od mene.Ne znam, ja nemam osećaj za pare, sve bih spucao momentalno i onda išao da prosim za hranu ČP
Nekoga bih već morao naći čpDao bi strucnjacima da upravljaju njima, znaju svakako vise od mene.
pa shta sad?
zhelish da menjash to stanje ili i dalje gajish slobodu?
Uvodni post je napisan cisto da se nesto napise ili tako stvarno mislis?Nema žene da ti prica, dece da kukaju, da vrište, sloboda čoveče...
Ili baš i nije tako?
Dobro došli,
koliko nas ima takvih?
Sta je to kriza srednjih godina? Ne razumijem.prijala bi mi partnerka. ali ne vršnjakinja već neka koja bi mi pomogla da se osetim mlađim.
mislim da samice od 40 trebaju juriti tipove od 50+, to je dobar spoj, mi u 40im smo ipak premladi i nezreli za njih.
kažu da je 45. godina posebno gadna u krizi srednjih godina, jer si posle nje bliži 50. nego 40.
prijala bi mi partnerka. ali ne vršnjakinja već neka koja bi mi pomogla da se osetim mlađim.
mislim da samice od 40 trebaju juriti tipove od 50+, to je dobar spoj, mi u 40im smo ipak premladi i nezreli za njih.
kažu da je 45. godina posebno gadna u krizi srednjih godina, jer si posle nje bliži 50. nego 40.
Kako bre nisi ?Ja kolko sam primetila samice od 40+ jure mladje nisam skapirala zašto je to tako
Samice od 40+ jure mladji.Ja kolko sam primetila samice od 40+ jure mladje nisam skapirala zašto je to tako
Medjutim zahvaljujući forumu 40+ i temi “kakav seks vole muškarci od 40+” razumno je !
Ubiti cojeka seksom nije mala stvar![]()
To je malo sebično ČPlični izbor , ili sklop okolnosti, nema neko posebno pravilo , sam biti je uvek , da se ne lažemo, rađamo se sami , putujemo sami , odlazimo sami
Nije ne to je namjerno napravila da privuce paznjuSamice od 40+ jure mladji.
Pogresila si jedno slovo![]()
ne toliko kao surova životna istinaTo je malo sebično ČP
Tačno. Život je niz trenutaka koji imaju kraj. Zato gledaj da iskoristiš te trenutke što bolje.ne toliko kao surova životna istina
priča se okreće oko univerzalnog života, nije pitanje , zver ili bog, jer postoji čopor , a postoje i vernici , nije poenta u tomeTačno. Život je niz trenutaka koji imaju kraj. Zato gledaj da iskoristiš te trenutke što bolje.
Čovek je socijalno biće. Onaj ko može da živi sam ili je zver ili bog.
Poenta je u tome da li si tako srećan i zadovoljan ili nisi... biti srećan, znači biti ispunjen nečim, a čovek ukoliko nema neku pasijupriča se okreće oko univerzalnog života, nije pitanje , životinja ili bog, jer postoji čopor , s postoje i vernici , nije poenta u tome