MOST6
Elita
- Poruka
- 22.770
Znači, ti si Bogom dan, a tvoja odabranica je niže biće pa je normalno da ona bude ta koja zarađuje manje od tebe?To mi ne bi bilo bitno da sam u skolskim danima kada sam i trebao da pocnem da se upustam u ljubavni zivot, ali posto radim posao koji mrzim iz dna duse i to za male pare, jako bi mi smetalo kada bi neka zaradjivala vise od mene, sta sam ja, nize bice? Sto svi da imaju i vise para i vise provoda od mene, a ja treba da budem neka beda? Necu da budem sa takvima. Da sam se i ja provodio i iziveo to mi ne bi bilo bitno, ali najgore je jos sto bi neka takva koja se izivela zahtevala od mene da se skrasim s njom, e pa necu.
Nemam ni nacina da se izivim, zivim sa roditeljima, niti mogu da dovodim devojke, niti da se alkoholisem, a i prosao je voz kada nije bio bitan materijalni status kod muskarca u 20-im.
Radim ja preko omladinske ali sam nezadovoljan svim poslovima i svuda gde imam nekakve gazde. Jako mi smeta sto su ljudi u brakovima u nekim godinama zasticeni bez da su svojim trudom to stekli, dok mi samci u nekim godinama mozemo samo da se slikamo, a ja ionako imam problem sa funkcionisanjem i mrzim ceo ovaj sistem, dok neko ko je veliki ekstrovert i uklopljen ima prava da bude zasticen samim tim sto je u braku, nije u redu.

Tko tebi kaže da se ti moraš skrasit s prvom koju upoznaš?!

Ma kakav materijalni status?!

Tko želi uspjeti i napraviti nešto u životu, taj će uspjeti. Tko ne želi, taj ima milijun izlika da opravda svoju situaciju i zašto mu ne ide u životu. Upamti to i možda ti krene.

Usput, zašto alkoholiziranje smatraš nekim životnim postignućem?